Mamak Belediye Başkanı Akgül Yenilenen Yolu İnceledi

Mamak Belediye Başkanı Akgül Yenilenen Yolu İnceledi

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Yeşilbayır Mahallesi’nden Zerdalitepe Mahallesi’ne doğru çıkan otobüs ring yolunda yapılan yol yenileme ve iyileştirme çalışmalarını yerinde inceledi.
Mamak’ın altyapısı ve ulaşımına yönelik sistemli çalışmalarla sürekli çözümler üreten Mamak Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte daha önce kazaların yaşandığı 1772. Sokak’ta yol yenileme çalışması yürütüyor. Yol yapımı hakkında detaylı olarak bilgi alan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Her yıl kilometrelerce yolu tamamlayarak vatandaşın hizmetine sunuyoruz. Daha önce fiziki koşulları nedeniyle 1772. Sokak’ta zaman zaman üzücü kazalar yaşanıyordu. Yolun iyileştirilmesiyle birlikte burada oluşan kazaların önüne geçeceğiz” dedi.
1772. Sokak’ta yol genişletme çalışmasının yanı sıra kot düşümü de gerçekleştirildi. Yolun altından geçen doğalgaz, elektrik ve diğer hatların da aynı zamanda daha derine indirildiği sokakta hafriyat alımı tamamlandı. Asfalt serimi ve gerekli çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte sokak 10 gün içerisinde trafiğe açılacak.