MANAVGAT JANDARMA SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR

MANAVGAT JANDARMA SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR

Antalya’nın Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yılın ilk ayında arama ve kimlik kontrollerinde ülkenin değişik yerlerinde cinayet, yağma, uyuşturucu, hırsızlık gibi olaylara karışan 251 şüpheli yakaladı.
Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler sorumluluk sahası içerisinde bulunan D-400 Karayolu Manavgat-Antalya ve Manavgat-Alanya girişlerinin yanı sıra Manavgat’ın belde ve köyden mahalleye dönüşen bölgelerde gerçekleştirdiği yol kontrollerinde suçlulara göz açtırmıyor.
Jandarma ekiplerince, Ocak 2015’de yapılan arama ve kimlik kontrollerinde Yağma, Cinayet, uyuşturucu madde imali ve ticareti yapmak, gasp, hırsızlık, Kasten yaralama ve dolandırıcılık suçları başta olmak üzere Türkiye genelinde çeşitli suçlardan aranan 251 şüpheli yakalanarak haklarında yapılan işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildiler. Adli makamlarca 65 kişi tutuklanarak Alanya L Tipi Cezaevine gönderildi.
Yapılan aramalarda Bin 650 paket gümrük kaçağı sigara, Bin 874 Gram Esrar, 20Gram Eroin, 10 Adet Extacy hap, 4 adet tabanca, 21 adet tabanca fişeği, 11 adet ruhsatsız av tüfeği ve Bin TL Sahte Türk Lirası ele geçirildi.