Manisa İtfaiyesi, 7 Ayda 2 Bin 759 Yangına Müdahale Etti

Manisa İtfaiyesi, 7 Ayda 2 Bin 759 Yangına Müdahale Etti

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı , 2014 Temmuz ayı itibariyle şehir merkezi başta olmak üzere 17 ilçede 2 bin 759 yangına müdahale etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Ali Gül, 2014 yılını, Temmuz ayı itibariyle değerlendirdi. 7 aylık faaliyet raporuna ilişkin veriler paylaşan İtfaiye Dairesi Başkanı Ali Gül, 2014 Temmuz ayı itibariyle şehir merkezi başta olmak üzere 17 ilçede 2 bin 759 yangına müdahale ettiklerini belirtti. Gül, ekiplerin ayrıca Temmuz ayı itibariyle meydana gelen ve çoğunluğu trafik kazalarının oluşturduğu toplam 657 kurtarma ve tahliye çalışmasına da katıldığını söyledi.
Müdahale ettikleri yangın, kurtarma ve tahliye olaylarında 7 kişinin hayatını kaybettiğini 20 kişinin de yaralandığı kaydeden Gül, “İtfaiye olarak bizler vatandaşımızın gerekli önlemi aldıktan sonra herhangi bir yangın olayında bizlere ihbarda bulunmalarını istiyoruz. Ayrıca 110 ihbar hattının asılsız ihbarlarla meşgul edilmemesi, bizim daha iyi bir hizmet vermemizi sağlayacaktır” dedi.