Manisaspor, Yeni Teknik Direktörüyle Çikiş Yakalamak İstiyor

Manisaspor, Yeni Teknik Direktörüyle Çikiş Yakalamak İstiyor

PTT 1. Lig takımlarından Manisaspor’da başkan Abdullah Mergen, Tahir Karapınar’ın yerine getirilen yeni teknik direktör Taner Taşkın ile birlikte çıkış yakalamak istediklerini söyledi.
Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, göreve geldikleri günden bugüne kadar geçen süreçte yapılanları anlattı. Mergen, “Haziran ayı itibariyle göreve geldiğimiz günde Manisaspor’un sadece bir tane oyuncusu vardı. Teknik direktör de dahil olmak üzere sözleşmesi biten bütün oyuncular gitmiş. Kiralık olanlar eski kulüplerine dönmüş. Bizde ilk geldiğimiz gün Tahir Karapınar hocamızla anlaştık. Birlikte bir takım oluşturduk. 6 haftalık bir süreç içerisinde maalesef hocamız ve yardımcılarımız gece gündüz mücadele ettiler, çalıştılar iyi niyetini ortaya koydular ama kısmet değilmiş. Aldığımız kötü sonuçlar bizi bir kan değişikliğine sürükledi” dedi.
Yeni teknik direktörlük görevine Manisaspor’un içerisinden yetişen Taner Taşkın’ı getirdiklerini kaydeden Mergen, konuşmasına şöyle devam etti:
"Yine Manisaspor’un bağrından yetişmiş bir arkadaşımız Taner Taşkın hocamızla bugün bir anlaşma yaptık. İlk antrenmanına da yeni hocamızla, takımımız çıktı. Hafta sonu Karşıyaka maçı hazırlıklarına başladılar. Camiamıza hayırlı olsun. Her zaman istikrardan yanayız ama futbolun içerisinde maalesef bazen böyle değişikliklere istemeyerek de olsa gidiyoruz. Hocamıza teşekkür ettik. Karşılıklı helalleştik. İnşallah bundan sonra yeni teknik direktörümüzle, yeni bir çıkış yakalamak istiyoruz. Bir karar verdik, bu kararın neticesini önümüzdeki günlerde göreceğiz."