Manisaspor’dan Başkan Çelik’e Ziyaret

Manisaspor’dan Başkan Çelik’e Ziyaret

Manisaspor Kulüp Başkanı Abdullah Mergen ve yöneticileri Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i makamında ziyaret ederek, takıma vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti.
Manisaspor kulüp başkanlığı görevine yeni gelen Abdullah Mergen yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i makamında ziyaret ederek takım için destek istediler. Göreve geldikleri günden itibaren yoğun bir tempo ile çalıştıklarını ifade eden Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, programların yoğun olmasından dolayı ziyaretin bu hafta gerçekleştiğini ifade etti. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in takıma büyük destekler verdiğini ifade eden Mergen, “Bugün Manisaspor yönetimi olarak Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’i ziyaret edelim istedik. Kendisi zaten bizler göreve geldiğimizden bu yana sürekli bizim destekçimiz olmuştur. Bu anlamda kendisine hem bir hayırlısı olsun ziyaretinde bulunalım hem de teşekkür edelim istedik. Bugün Manisaspor’umuz için daha fazla neler yapabiliriz konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz. Öne çıkan konulardaki projelerimizi de önümüzdeki günlerde hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Ben Manisaspor camiası adına bizlere verdiği desteklerden dolayı kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak Manisaspor’a bundan sonrada desteklerinin süreceğine inancımız tamdır” diyerek Manisaspor’a destek istedi.
“DESTEĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK”
Manisaspor’un Şehir için önemli bir değer olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Manisaspor kulübüne verilen desteğin artarak devam edeceğini ifade etti. Manisa’da yaşayan herkesin takıma destek olması gerektiğini vurgulayan Başkan Çelik, “Öncelikle Manisaspor kulüp başkanımız Sayın Abdullah Mergen ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Burası sizlerin evi evinize hoş geldiniz diyorum. Manisaspor Manisa’nın bir değeridir, bizlerin ortak bir değeridir. Manisa adına herkesin, her kesimin destek vermesi gerektiği göz bebeği bir kulübümüzdür. Biliyoruz ki zor günler geçiriyor. Ama inanıyorum ki bizlerin ve halkımızın topyekûn sahiplenmesi ve desteği ile ve yöneticilerimizin üstün gayretleri ile bu sıkıntılı günlerde geçeceğiz inşallah. Biz göreve geldiğimiz günden bu güne kadar yasalar çerçevesinde elimizden geldiği kadar Manisa sporumuza destek olduk. Bu desteklerimiz bundan sonra da artarak devam edecek. Manisaspor’un başarısı bizleri mutlu edecektir, Manisalıları mutlu edecektir. Bu vesile ile de ben tüm Manisalı hemşerilerimize, takımımıza destek olmaya davet ediyorum. Bu şehirde yaşayan herkesi şehrin takımına sahip çıkmaya davet ediyorum. Sayın başkanımıza, yöneticilerimize, tüm futbolcularımız ve teknik heyetimize başarılar diliyorum” dedi.
Ziyaretin ardından Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e 45 numaralı forma hediye etti.