MARDİNLİLER TAKSİM YÜRÜYÜŞÜNE HAZIRLANIYOR

MARDİNLİLER TAKSİM YÜRÜYÜŞÜNE HAZIRLANIYOR

Mardin Valiliği, Mardin Dernekler Federasyonu (MARFED) ve Mardin Eğitim Vakfı (MAREV) işbirliğiyle İstanbul Feshane’de düzenlenecek Mardin Tanıtım Günleri öncesi Taksim yürüyüşünün düzenleyecek.
Mardin’in yurt içi turizm tanıtım faaliyetleri devam ediyor. Bu kapsamda 5-8 Şubat 2015 tarihleri arasında İstanbul Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi’nde Mardin Tanıtım Günleri etkinliği düzenlenecek. Mardin Tanıtım Günleri etkinliği Mardin Valiliği’nin yanı sıra kaymakamlıklar, belediyeler, Mardin Ticaret ve Sanayi Odası, Mardin Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği, Mardin Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı, Halk Eğitim Merkezleri, ÇATOM’lar, bazı sivil toplum kuruluşları ve farklı kesimlerden esnafın katılımıyla gerçekleştirilecek. Ziyaretçiler, Mardin’in damak tatları, ev yapımı ürünler ve çeşitli el ürünlerinin de aralarında bulunduğu farklı birçok lezzeti bir arada görerek Mardin nostaljisi yapma fırsatını bulacak.
Feshane’de düzenlenecek Mardin Tanıtım Günleri etkinliği Mardin Valiliği, MARFED ve MAREV işbirliği ve destekleriyle gerçekleştirilecek.
Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, İstanbul Feshane’de düzenlenecek Mardin Tanıtım Günleri öncesinde Taksim yürüyüşünün düzenleneceği ve halkın tanıtım günlerine davet edileceğini ifade etti.