Marmara’nın en başarılısı Mustafa Dündar!

Marmara’nın en başarılısı Mustafa Dündar!

ORC Araştırma Şirketi tarafından yapılan ‘son 3 yılın en başarılı belediye başkanları’ anketinin sonuçları açıklandı. 30 büyükşehir şehrin bütün ilçelerinde 15 bin kişiyle bilgisayar destekli telefon görüşmeleri yöntemiyle yapılan anket sonucunda Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu yüzde 63.7’lik başarı oranıyla birici olurken, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci yüzde 58.9’luk başarı oranıyla ikinci, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yüzde 58.2’lik başarı oranı ile 3 yılın en başarılı üçüncü ilçe belediye başkanı seçildi.


Ankette Marmara Bölgesi’nin en başarılı ilçe belediye olan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “İlçemizdeki tüm sokaklara giriyoruz ve vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Vatandaş odaklı çalışıyoruz. Her zaman vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda hizmetlerimizi ve yatırımlarımızı yapıyoruz. Yapılan her hizmeti öncelikle vatandaşımız, mahallemiz, ilçemiz ve kentimiz için yapıyoruz. Bizim seçilme nedenimiz de, bizi başarılı kılan da ite bu anlayışımız. Bursa ve Osmangazi halkına vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Şirketin en başarılı büyükşehir belediye başkanı sıralamasında ise yüzde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yüzde 61.3’lük başarı oranıyla birinci, Gökçek’i yüzde 59.5 ile Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yüzde 59.0 ile de Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel takip etti.