Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Ekonomi

Marmarbirlik'ten 75 milyon TL'lik ödeme

2020/2021 ürün alım kampanyasında 39 bin ton ürün alımı gerçekleştiren Marmarabirlik, 10 Mart Çarşamba günü 75 milyon TL ödeme yapacak.

Yayınlanma:

Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, “2010 yılından bugüne, ürün bedelleri kredi kullanmadan kendi öz kaynaklarımızla ödenmektedir” dedi.

2020/2021 ürün alım kampanyasında 332 milyon TL tutarında ürün alımı gerçekleştiren Marmarabirlik, alım planı dışında kalan kota fazlası ürün dâhil olmak üzere, kalan ürün bedellerinin tamamının ödemesini yapmış olacak.

Ödeme planı dahilinde 17 Mart’ta yapılacak olan ödemeler, birlik mâlî imkânlarının elvermesi sebebiyle 10 Mart 2021 Çarşamba günü yapılacak olup, ortaklar saat 18.00’dan itibaren Ziraat Bankası ATM’lerinden ürün bedellerini alabilecek.

İLGİLİ HABER Fiyatıyla göz kamaştırdıYenilenmiş Toyota Corolla indirimli fiyat listesiyle satışa çıktı!
2020/2021 ürün alım kampanyasında 39 bin ton ürün alımı gerçekleştiren Marmarabirlik, 10 Mart Çarşamba günü 75 milyon TL ödeme yapacak.

Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa yaptığı açıklamada, “Satışlardan olumlu dönüş olması ve birlik mâlî imkânlarının el vermesi durumunda ürün bedelleri 1 gün bekletilmeden ödenmektedir. Üreticilerimizin 75 milyon TL ürün bedeli alacağı öne çekilerek, ödenmesi kararı alınmıştır. Yapılacak olan bu ödeme ile ortaklarımıza borcumuz kalmayacaktır” dedi.

Ortakların Marmarabirlik’ten daha büyük beklenti içinde olduğunu belirten Asa, kurum olarak geldikleri noktayı şöyle özetledi:

“Göreve geldiğimiz 2010 yılından bu yana ürün bedelleri kredi kullanmadan kendi öz kaynaklarımızla ödenmiştir. Misyon ve vizyonu ile her geçen gün daha da büyüyen, ihracatını artıran, zarar etmeyen, sürekli kar eden, karlılığını yatırıma dönüştüren Marmarabirlik, ortakların refah seviyesini de artırmakta ve geleceğe güvenle bakmaktadır.”

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler