Marmaris’te denizde dehşet anları

Marmaris’te denizde dehşet anları

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yabancı bayraklı bir yata ait  hareket halindeki  lastik botu kullanan kaptan denize düştü. Kontrolsüz şekilde  denizde dönmeye başlayan bot önce bağlı bulunduğu yata daha sonra sahildeki bir otelin iskelesine çarptı. O sırada denizde yüzen bir kişi ise bota çarpmaktan son anda kurtuldu. Dehşet anlarını kıyıda bulunan bir tatilci an ve an cep telefonu kamerasına kaydetti. 


  Olay, İlçeye 46 kliometre mesafedeki ünlülerin uğrak mekanı Selimiye’de meydana geldi. Yabancı bayraklı bir yata ait  4 metre uzunluğundaki  lastik bir botun   denizde seyrettiği sırada  kaptanı suya düştü.  Bu sırada kontrolsüz şekilde kıyıya hızla ilerleyen bot  kendi etrafında dönerek  önce yakınında bulunan motoryata çarptı. Gazı takıla kalan bot hızını alamayarak bu sefer  denizde yüzmekte olan bir kişinin üzerine doğru  ilerlemeye başladı. Üzerine botun hızla geldiğini gören adam  bota çarpmaktan son anda kurtuldu. Hareket halinde bir otelin sahiline ilerleyen  lastik bot önce bağlı bulunan bir  yata daha sonra ise iskeleye çarparak durabildi.
  Dehşet dakikalarının yaşandığı kazada , can kaybı yaşanmazken facianın eşiğinden dönüldü. Felakete anlarını ise  sahilde güneşlenen bir tatilci  cep telefonu kamerasına saniye saniye kaydetti.