Marmaris’te Otel Yangını Korkuttu

Marmaris’te Otel Yangını Korkuttu

Marmaris ilçesinde, bir otelde çıkan yangın korkulu saatlerin yaşanmasına neden oldu. Çıkan yangında otelde konaklayan turistler panik yaşadı.
Yangın, Armutalan mahallesinin Şehit Ahmet Benler Caddesindeki bir apart otelde çıktı. Otelin zemin katında bulunan kazan dairesinden çıktığı tahmin yangında dumanları fark eden otel görevlileri, itfaiyeye haber verdi. Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, bodrum kattan çıkan yoğun duman nedeniyle içeri girmekte zorlandı. Kazan dairesinin bacası balyozla kırılarak dumanın bir kısmı tahliye edildi ve itfaiye erleri bacadan içeri köpük sıktı.
Yangın nedeniyle otelde kalan çoğu İngilizler'den oluşan turistler panik yaşadı. Odalarından dışarı çıkan turistler, bar ve havuz kısmında toplandı. Bazı turistler ağızlarını havluyla kapatarak dumandan etkilenmemeye çalıştı. Caddenin karşı tarafında oteli bulunan Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB) Başkanı Bülent Bülbüloğlu da gelerek yangın hakkında bilgi aldı. Yaklaşık bir saatlik çalışmayla söndürülen yangın kazan dairesinde hasara yol açtı. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.