Maski Gezici Vezne Hizmete Girdi

Maski Gezici Vezne Hizmete Girdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ), fatura ödemede vatandaşı rahatlatacak bir uygulama başlattı. MASKİ’nin “Gezici Vezne” uygulamasıyla, tahsilat veznelerinin bulunmadığı ilçe ve mahallelerde fatura ödemede işlemi başladı.
MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, “Gezici Vezne” uygulaması hakkında bilgiler verdi. Malatya’nın Büyükşehir olmasının ardından belediyeye bağlanan mahallelerde ve bazı yerleşim birimlerinde uygulamanın başarıyla yürütmeyi hedeflediklerini belirten Özdemir, “Bazı yerleşim birimlerimizde fatura ödeme merkezimiz yok. Bu uygulama sayesinde, fatura ödeme merkezlerine gelemeyen vatandaşlarımız, Gezici Vezne uygulaması ile ödemelerini kolaylıkla, yorulmadan ve zaman kaybı olmadan yapabilecek. Vatandaşlarımız, Gezici Vezne’nin hangi gün, nerede saat kaçta hizmet vereceği bilgilerini www.maski.gov.tr web adresimizden öğrenebilirler” dedi.
Gezici vezne programı şöyle: 9 Ekim 2014: Yeşilyurt Mahallesi, 10 Ekim 2014: Yeşiltepe Mahallesi, 13 Ekim 2014: Yeşiltepe Mahallesi ve 14 Ekim.2014: Erenli Mahallesi.”