MasterChef Güzide lüks villasını sattı

MasterChef Güzide lüks villasını sattı

'Masterchef 2019'da son dört isim arasına kalmayı başaran Güzide Mertcan, lüks eviyle sosyal medyada gündem olmuştu. 7 milyon TL değerindeki villa, uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti. Daha önce villanın satılık olduğunu söyleyen Mertcan, çok konuşulan evini sattığını açıkladı.

Hakkında merak edilenleri anlatan Güzide, şöyle dedi:

"Evi sattık. Madem çok merak ediliyor size ayrı bir video çekeceğim. Görün bakalım neymiş bu 7 milyonluk ev!"

"Keşke satmasaydım demeyeceğim, biz bu evde 4-4.5 yıldır oturuyoruz; tapusunu aldığımız ilk günden beri satmaya çalışıyoruz. Belli sebeplerden dolayı satmak istiyorduk ve sattık. Uzun zamandır beklediğimiz bir şey olduğu için keşke demeyeceğim."

"Ben 10 yıllık evliliğim boyunca 6 kez ev taşıdım. Farklı farklı semtlerde, farklı evlerde yaşadım. Bu yüzden ev ile aramda çok bağ olmuyor."

"Dükkanımın üstünde kiralık bir daire bulduk, 3+1 bir süre orada oturacağız. En kısa zamanda oraya tanışmayı düşünüyoruz."

"Evi mobilyalarımızla satmadık. Kiraya geçeceğimiz için yeni eve mobilyaların hepsini götüremiyoruz. ‘En sade şekilde nasıl yaşarız’ diye birtakım eşyaları elden çıkarıyoruz. Kendimize daha küçük yaşayabileceğimiz bir ortam hazırlıyoruz."

Mertcan ailesinin sattığı villa, 100 metrekare. Yan tarafında bir helikopter videosu bulunan evin 10 odası var. Aidatı 3 bin 500 TL olan villanın değer ise 7 milyon TL.