Masterchef Türkiye'den elenen Yasin'den dikkat çeken paylaşım

Masterchef Türkiye'den elenen Yasin'den dikkat çeken paylaşım

MasterChef Türkiye'de finale artık sayılı günler kala hafta boyunca 3 isim eleme potasına girmişti. Bu isimler Yasin, Batuhan ve Cemre olmuştu. Bu üç isim arasından daha az başarılı olarak yarışmaya veda eden yarışmacı Yasin Obuz oldu.

YASİN'DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Yasin programdan sonra Instagram hesabından paylaşımda bulundu. Yarışanın en renkli isimlerden olan Yasin, yaptığı paylaşımda 'Bugün ben kaybetmedim aslında kazandım. Yarışmayı kazanmasam da gönüllüleri kazandım ve bu bana yeter" mesajını paylaştı.

İşte o paylaşım:

"Ben Yasin Obuz... Nam-ı diğer; Spidygonzalez, Arı Maya, Avatar, Dedektif Gadget, Batman... Beni seversiniz bilirim... İnanın ben de sizi çok sevdim. Yarışma başlarken, çoğu insan hep üzerime tanımadan geldiler, yok ikinci Murat, yok geçimsiz kesin skandal yaratacak falan gibisinden... Benim de bir ailemin olduğunu, onların da bu ithamları görünce üzüleceğini düşünmediler.

Oysa ki ben hiperaktif ve aşırı pozitif bir insanım bunu çok yanlış anladılar ki... Öyle biri olmadığımı gösterdiğim için ve bunu kanıtladığım için ayrıca mutlu oldum... Dürüstlüğü hayatım boyunca ilke edindim ve hep bu yüzden kazandım... Bugün ben kaybetmedim aslında kazandım... Yarışmayı kazanmasam da gönülleri kazandım ve bu bana yeter...

Aşçı değildim ama girdiğim günden itibaren her gün kendimi geliştirmek için gece 3-4'lere kadar çalıştım ki arkadaşlarımla yarışacak kapasiteye geldim... Masterchef şampiyonu gösterilen Batu ile kapışacak düzeye geldim... Herkese çok çok teşekkürler sağ olun var olun seven sevmeyen.... Elendik ya la..."

MasterChef Yasin'in bir dönem Kanal D ekranlarında yayımlanan büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen Kısmetse Olur'a da katıldığı ortaya çıkmıştı.

DEMET AKALIN TEBRİK ETTİ

Sıkı bir MasterChef Türkiye takipçisi olan Demet Akalın sosyal medya hesabından 'helal olsun sana' sözleriyle Yasin'i tebrik etti.