Mastöb’den İstanbul Valisi Vasip Şahin’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Mastöb’den İstanbul Valisi Vasip Şahin’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Son Valiler Kararnamesi ile Malatya Valiliğinden İstanbul Valisi olarak İstanbul’a atanan Vali Vasip Şahin’e “Hayırlı Olsun” ziyaretleri devam ediyor.
Ziyaretler kapsamında Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Genel Başkanı Bekir Alyüz ve Yönetim Kurulu üyeleri Vali Vasip Şahin’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Konuklarını makamında ağırlayan Vali Şahin, “Malatya’da çalıştığım süre içerisinde Malatyalılarla iyi bir diyalog içerisinde oldum. Malatya tarihi ve kültürel birikimi ile Malatyalılar ile özümsemiş. Malatyalılar Her şeyiyle kültürüyle yaşayan ve yaşatan bir anlayış içerisinde hareket ediyor. Bu anlamda Malatya’yı ve Malatyalıları tanıdığım için çok mutluyum. Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Genel Başkanı Bekir Alyüz ve Yönetim Kurulu üyelerine bu nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Genel Başkanı Bekir Alyüz ise “Sayın Valimizin Malatya’dan ayrılması bizleri çok üzdü. Ama büyük bir devlet dediğimiz metropol bu şehre, Malatya’dan İstanbul Valisi olmakta bizim için ayrı bir gurur. İnanıyorum ki, Sayın Valim hiçbir zaman bizleri ve Malatyalıları unutmayacaktır. Biz de Sayın Valimizi Malatyalılar olarak unutmayacağız. İstanbul’da Malatya’nın yeni kapısı oldu. MASTÖB ailesi olarak Sayın Valimize başarılar diliyoruz, Allah kolaylıklar versin, yolu açık olsun” diyerek sözlerini noktaladı.