Medcezir yeni sezon ne zaman başlıyor

Medcezir yeni sezon ne zaman başlıyor

Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un yer aldığı Medcezir dizisi yeni bölüm fragmanı dün gece yayınlandı. Medcezir fanlarını heyecanlandıran fragmandan sonra yeni sezonun Eylül ayında ekrana geleceği Star TV tarafından açıklandı.

Medcezir, star TV'de yayınlanan, senaristliğini Ece Yörenç'in yaptığı ve Ali Bilgin'in yönettiği drama türündeki televizyon dizisi. İlk bölümü 13 Eylül 2013 tarihinde Star TV'de yayınlanmıştır. Medcezir, Amerikan yapımı The O.C. dizisinden uyarlanmıştır. Dizinin yapımını ay yapım, yapımcılığını ise Kerem Çatay üstlenmektedir. Dizinin müzikleri ise Toygar Işıklı tarafından yapılmıştır.

Dizinin yazı ekibi, ilk sekiz bölümde Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu'ndan oluştu. Sekizinci bölümden itibaren ise sadece Ece Yörenç yazı ekibini olusturdu. Dizinin yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturdu ve müzikleri Toygar Işıklı tarafından yapıldı.Toygar Işıklı'nın bestelediği jenerik müziği Kral Tv Müzik Ödüllerin'de adaylar arasındadır.

Toygar Işıklı, her Ay Yapım projesinde olduğu gibi bu projede de dizinin müziklerini oluşturması için ekibe dahil edildi.

Dizinin dördüncü bölümünde Serenay Sarıkaya, panayır gecesinde Ajda Pekkan'ın 1990 yılında yayımlanan şarkısı Yaz Yaz Yaz'ı seslendirmiştir. Bu sahne kısa sürede internette en çok tıklananlar arasına girdi. Altınca bölümde Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy, Mazhar Alanson'un 2002'de yayınlanan Ah Bu Ben şarkısını seslendirdiler ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdılar. [9] On dördüncü bölümde Çağatay Ulusoy, Özdemir Erdoğan'a ait Sevdim Seni Bir Kere şarkısını seslendirmiştir. On beşinci bölümde ise Serenay Sarıkaya, halil sezai'nin "İsyan" adlı şarkısını seslendirdi. [10] On sekizinci bölümde Manga'nın Göksel ile olan düet şarkısı "Dursun Zaman" dizide çalındı.