Medeniyet Okulu Tiyatrosu’na Büyük İlgi

Medeniyet Okulu Tiyatrosu’na Büyük İlgi

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı “Medeniyet Okulu Projesi” kapsamında Akşehir Belediyesi’nin de katkıları ile Cömertlik ve Paylaşma konularının işlendiği tiyatro gösterisi Akşehirli öğrencilerle buluştu.
Akşehir’deki 5. sınıf öğrencilerine yönelik yapılan tiyatro gösterisi ile köklü geçmişimizde unutulmaya yüz tutan âdetlerimiz, kültürümüz, geleneklerimiz işleniyor. Akşehir Kültür Merkezindeki ve iki seans halinde gerçekleştirilen gösteriler Tiyatro Sanatçısı Hüseyin Goncagül ve ekibi tarafından sunuldu.
Gösterinin ikinci seansına Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Başkan Yardımcısı Türkan Pınar Çiğdem ve Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel de katıldı. Tiyatro gösterisinde, Nasreddin Hoca, Keloğlan gibi karakterlerle çocuklara hoşgörü, cömertlik, paylaşma, adalet ve dürüstlük gibi konularda değerler eğitimi eğlenceli bir dille veriliyor. Çocukların büyük ilgi gösterdiği ve onlarında birebir katıldığı gösteride çocuklara çeşitli hediyelerde verildi.