Medıcal Park Antalya’ya İstihdam Ödülü

Medıcal Park Antalya’ya İstihdam Ödülü

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Girişimcilik ve İş Geliştirme Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından gerçekleştirilen "1. Akdeniz Üniversitesi Staj ve Part Time İş Fırsatları Zirvesi"nde Medical Park Antalya Hastane Kompleksi, Batı Akdeniz Bölgesi’nde En Çok İstihdam Sağlayan ilk üç şirket arasına girerek ödül almaya hak kazandı.
Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hukuk Fakültesi’nde gerçekleştirilen zirvede insan kaynakları sıkıntısı yaşayan iş dünyasıyla, iş arayan öğrenci ve mezun adaylar bir araya geldi. Zirve, katılımcı firmalar için adaylara şirketlerini tanıtma, öğrenci ve mezunlarla interaktif iletişim kurarak, aradıkları adaylara daha hızlı ve ekonomik yoldan ulaşmanın yanı sıra, iletişim ve işbirlikleri için yeni bir ortam sundu.
İş dünyasıyla dönemsel çalışmak ya da staj yapmak isteyen Akdeniz Üniversitesi (AÜ) öğrenci ve mezunlarına yönelik düzenlenen zirveye Batı Akdeniz Bölgesi firmaları da katıldı. Gerçekleştirilen zirve etkinlik programında açılış konuşmalarının ardından, 3. Akdeniz İstihdam Ödülleri sahiplerini buldu.
Antalya SGK İl Müdürlüğü’nden alınan istihdam verilerine göre Akdeniz Üniversitesi (AÜ) tarafından verilen, “3. Akdeniz İstihdam Ödülleri”, “Batı Akdeniz Bölgesi’nde Sektöründe En Çok İstihdam Sağlayan 3 Şirket”, “En Çok Kadın İstihdamı Sağlayan 3 Şirket” ve “En Çok Engelli İstihdamı Sağlayan 3 Şirket” olmak üzere 3 ana başlık altında ödüller verildi.
Batı Akdeniz Bölgesinde En Çok İstihdam Sağlayan 3 şirketten biri olarak ödüle layık görülen Medical Park Antalya Hastane Kompleksi adına ödülü İnsan Kaynakları Müdür Yardımcısı Seda Ateş aldı.