Medical Park Tirit Gecesinde Buluştu

Medical Park Tirit Gecesinde Buluştu

Medical Park Samsun Hastanesi tarafından tirit gecesi düzenlendi.
Ganita Restoran’da verilen yemeğe Medical Park Samsun Hastanesi yöneticileri ve doktorları katıldı. Yemeğe katılanlara tirit haricinde restorana özel special çorba ve mısır ekmeği ikram edildi.
Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan ve Başhekim Dr. Mustafa Şen gelen misafirlerle tek tek ilgilenerek, sohbet ettiler. Tirit gecesinde bir araya gelen doktorlar ve Medical Park Samsun Hastanesi yöneticileri keyifli anlar yaşadılar. Yemeğe katılanlar çok güzel bir ortam oluştuğunu ve dostlarla böyle keyifli ortamda buluşmaktan memnun olduklarını söyledi. Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan’dan her sene ocak ayında bu organizasyonun tekrarlanmasını ve gelenekselleşmesini istendi.
Ganita Restoran’ın sahibi ve Medical Park Samsun Hastanesi doktorlarından Dr. Hasan Mollahüseyinoğlu, “Misafirlerimizi ağırlamaktan onur duyduk. Bizim için çok keyifli bir akşamdı. Misafirlerimiz de restoranımızın özel menülerinden tatma fırsatı buldular. Organizasyona ev sahipliği yapmak bizleri de mutlu etti” dedi.
Genel Müdür Dr. Hakan Özcan ise şunları söyledi: “Farklı organizasyonlar ile çalışma arkadaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bu akşam tirit gecesinin de her yıl gelenekselleşmesi kararı aldık. Hastaneler kesintisiz 24 saat çalışan ve yoğun iş temposu olan kurumlardır. Çalışma arkadaşlarımızın yoğun iş temposundan ayrılıp stres atma imkanı yarattıysak ne mutlu bizlere. Ganita Restoran çalışanlarına da lezzetli ikramları ve güler yüzleri için teşekkür ederim.”