Medicana Gebe Okulu Ünlü Blogger İlkyardım Eğitmeni Deniz Karadeniz’i Misafir Etti

Medicana Gebe Okulu Ünlü Blogger İlkyardım Eğitmeni Deniz Karadeniz’i Misafir Etti

14 Eylül Cumartesi günü, İlkyardım Eğitmeni Deniz Karadeniz ‘in ‘’Öpünce Geçmeyen Uflarda İlkyardım’’ sunumu ve uzmanlarımızın eğitimleri 13.30-15.00 saatleri arasından Medicana Bursa Hastanesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Hamilelerin doğumda ve doğum sonrasında anneliğe hazırlamak, karşılaştıkları sıkıntıları asgariye indirmek maksadıyla gerçekleştirilen eğitim programında ilk olarak İlkyardım Eğitmeni Deniz Karadeniz tıkanma, zehirlenme, yanık, kırık, kanama, yabancı cisim batması ve yaralanma gibi acil durumlarda kötüleşmeyi önleyen, iyileşmeyi kolaylaştıran ve hayat kurtaran bilgiler verdi.

‘’Gebelik Süreci Hakkında Merak Edilenler ’’ Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Müzeyyen uyanık tarafından anlatıldı. Ardından Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. Tuğba Küçük, gebelikte doğru beslenme hakkında bilgilerini anne adayları ile paylaştı. Seminerin sonunda ise sportif danışman Nurgün Abik gebelikte spor hakkında bilgilendirme yaptıktan sonra uygulamalı hamile pilatesi gerçekleşti. Gebelik Okulu, anne adaylarına hediyelerinin verilmesi ile sona erdi.