MEDİCANA SİVASSPOR, TUZLASPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

MEDİCANA SİVASSPOR, TUZLASPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Medicana Sivassspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaşacağı Tuzlaspor maçının hazırlıklarına başladı.
Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular düz koşu yaptı. Antrenmana izinli Aydın Karabulut ve Ümit Kurt katılmazken, idman 10 dakikalık bölümün ardından basına kapalı olarak devam etti.
Antrenman öncesi basında mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Sergen Yalçın, “Çok zor bir müsabaka oynadık. Puan cetvelinde arzu ettiğimiz yerde değil, aşağıdayız. Mutlaka kazanmamız gereken bir müsabakaydı. Öncelikle hem kupada hem ligde özverili oynayan oyuncularıma teşekkür ediyorum. Gerçekten çok önemli bir maç kazandık gelecek adına bizi ümitlendiren bundan sonraki müsabakaların daha iyi olacağını gösteren bir maçtı bizim için çok etkili oynadık. Rakipten çok üstün oynadık 11’e 11’ken de çok üstündük. 11’e 10’ken zaten çok farklı bir oyun oldu. Benim için en sevindirici tarafı geriye düştükten sonra oyuncularımın hiç oyundan kopmaması oyunu çevirmek adına inanılmaz mücadele göstermesiydi. Bu tabi oyuncularımın puan cetveline isyan etmesi oyuncularım puan cetveline isyan ediyorlar” dedi.
Kupada oynanacak olan Tuzlaspor maçında oynamayan oyuncuları şans vereceğini belirten Yalçın, Akhisar maçının da altı puanlık bir maç olduğunu ifade ederek şunları söyledi:
“İki kadro halinde oynamaya çalışıyoruz maçları. Tuzlaspor maçında genelde çok sakatlıktan çıkmış hazır olmayan oyuncularımızla biraz daha fazla sahada olacaklar hazır olmayan oyuncu yok. Utaka dönmeye çalışıyor, Aydın’ı kazanmaya çalışıyoruz sakatlıktan çıktı oynamayan oyuncularımız var, onlara maç kondisyonu kazandırmaya çalışıyoruz. Ligde 6 puanlık bir müsabaka. Bizim için Akhisar maçı kolay bir maç olmayacak.”