Medya Takip, Bursa'da BMT ile devam edecek

Medya Takip, Bursa'da BMT ile devam edecek

BMT Medya kurucusu Murat Bilir, bu işbirliğinin devam etmesi ile Bursa iletişim sektörünün geliştirilmesi yolunda önemli bir adım daha attıklarını açıkladı.

Söz konusu temsilcilik yenilemesinin kendileri için önemli bir moral kaynağı olduğunu vurgulayan Bilir, BMT Medya Takip olarak Bursa iletişim sektöründe ilk ve tek olduklarını ve 2009 yılından bu yana sektörde faaliyet gösterdiklerini belirtti.

Medya Takip Merkezi aracılığı ile uluslararası bir ağa dahil olmanın, güzel fırsatları önlerine çıkardığını söyleyen Bilir, “Hizmet verdikleri kurum ve firmalara, kendileri ve sektörleri hakkındaki medya bilgilerini  sunarak, müşterilerimizin medya ilişkilerine değer katma imkânı sağlıyor, müşteri ve rakipleri hakkında bilgi akışında bulunuyoruz. " dedi.

Medya takibin yeni gözdesi “Sosyal Medya Takibi”

Bilir, “BMT Medya olarak; yazılı, görsel ve elektronik medyada yer alan haberleri  müşterileri için raporlayıp analiz ederek arşivliyoruz. Kurumların  sosyal medya yönetimine ağırlık vermesi ile sosyal medya takibi konusunda da markalara Medya Takip Merkezi’nin teknolojik ve yenilikçi çözümlerini sunuyoruz.” dedi.

BMT Medya Takip hakkında;

BMT Medya, 1997 yılından bu yana medya ve iletişim sektörlerinde edindiği bilgi ve becerileri 2009 yılından bu güne kendi çatısı altında müşterilerine sunmaktadır. Medya takip, yayıncılık ve arşivleme sistemleri alanlarında medya ve iletişim sektörlerine hizmet getiren BMT, Bursa'nın ilk medya takip firması olma ünvanına sahiptir. Sektörün lider firmalarından Medya Takip Merkezi ile yaptığı ulusal işbirliği ile yerel medyayı ulusal medya ile buluşturmakta ve halen onlarca saygın müşterisine kurumsal iletişim çalışmalarına yönelik yenilikçi çözümler sunmaktadır.