Mehmet Ali Erbil fenalaştı!

Mehmet Ali Erbil fenalaştı!

Miss Fashion TV 2017'nin finali Kıbrıs'ta yapıldı. Yarışmada birincilik tacını Ukraynalı güzel Roksolana Yaminska taktı. Gecede sunuculuk yapan Mehmet Ali Erbil rahatsızlanınca sahneden inip hastaneye gitti.

Bu yıl 12'ncisi düzenlenen Miss Fashion TV Güzellik Yarışması'nın finali önceki gece Girne Rocks Hotel'de yapıldı. 27 ülkeden gelen güzellerin kraliçelik tacı için yarıştığı organizasyonda Ukrayna'yı temsil eden 22 yaşındaki Roksolana Yaminska birinci oldu. İkinciliği Makedon güzeli Elena Angjelovska (23) kazandı. Üçüncülük tacını ise Venezuelalı Ana Cristina Diaz Santiago (25) taktı.

MODACILAR JÜRİDE

Dereceye giren güzellere taçlarını jüri üyeleri Cemil İpekçi, Atıl Kutoğlu, Siren Ertan, Fevziye Çamer, Erol Albayrak ve Cihan Nacar taktı. Türkiye Fashion TV'nin sahibi Enis Onat'ın ev sahipliği yaptığı yarışma için Fashion TV'nin sahibi Michel Adam da kalabalık ekibiyle Kıbrıs'a geldi.

MALİ RAHATSIZLANDI

Yarışmanın sunuculuğunu İman Onat ile birlikte yapan Mehmet Ali Erbil geceyi tamamlayamadı. Vertigo hastası olduğunu söyleyen Erbil, rahatsızlanınca davetlilerin arasına oturarak geceye devam etmeyi denedi. Ancak tansiyonu yükselince "Dengemi kaybediyorum, ayakta zor duruyorum" açıklamasını yaptı ve geceden ayrıldı.

Birinci olan Ukraynalı güzel Roksolana Yaminska, Cemil İpekçi tasarımı kıyafeti podyumda yürüdü.

Transparan kıyafetiyle dikkat çeken Ania J, sahnede performans sergiledi.

Gecenin sunucusu İman Onat ve eşi Enis Onat, modellerle hatıra fotoğrafı çektirdi.