Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Bursa

Mehmetçik'e saygı ve yardım gecesine büyük ilgi

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi'nde düzenlenen Mehmetçiğe saygı ve yardım gecesine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 

Yayınlanma:
Mehmetçik'e saygı ve yardım gecesine büyük ilgi

Yenişehir Düşünce Kulübü ve Grup Olsun tarafından Yenişehir Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Mehmetçiğe saygı ve yardım gecesi”ne ilçe dışından da çok sayıda vatandaş katıldı. Düzenlenen gecede Yenişehir Osmanlı mehteri, Grup Olsun, belediye korosu konseri, şiir dinletileri ve Grup Mavi Düş gelen konuklara unutulmaz bir gece yaşattı. 


Gecede konuşan Yenişehir Düşünce Kulübü Başkanı İlyas Çelik, “Şehitlerimizi anma ve Mehmetçiğimize vefa gecemize katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
Yenişehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Zekai Dündar ise, “Bizim tarihimiz çok önemli zaferler ile dolu, Türk milleti kendi milleti dışında diğer mazlum ve mağdur toplumların dahi umut ışığı olmuş bir millettir” dedi. 

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler