Melanie Trump'a eşi Donald Trump'tan şok

Melanie Trump'a eşi Donald Trump'tan şok

ABD’nin yeni Başkanı  Donald Trump ile eşi Melania Trump arasındaki ilişki Trump’ın başkanlık yemini ettiği günden bu yana gündemde…  Melania Trump’ın yemin törenindeki mutsuz hali, Trump’a attığı yapmacık gülüşleri ve arkasından yaptığı mimikler çok konuşuldu.  

Donald Trump’ın Müslüman ülke vatandaşları ve sığınmacılara vize yasağı getirmesinin ardından Trump’a eşinin de bir göçmen olduğunu hatırlatılması…. Donald Trump’ın resmi bir ziyarete yanında eşi yerine kızı Ivanka ile birlikte gitmesi… 

Derken Trump çifti yoksa ayrılıyor mu sorusu bile gündeme geldi. Ancak tüm bunların üstüne Melania Trump sanki herkese cevap vermek istercesine Florida eyaletindeki Palm Beach Uluslararası Havalimanına giderek uçaktan inen eşi Donald Trump’ı bizzat karşıladı.

Ancak bu sefer başka bir şey oldu. Trump kameraların çok yakın olmadığı ilk anlarda eşin elini tutuyordu. Kameraların direkt önüne gelmeleriyle birlikte eşinin elini birden bırakıp, alkış hareketleri yapmaya başladı. Sonrasında Melania Trump eşinin elini tekrar tutmak istedi. Ancak bu sefer de Donald Trump eşinin elini iki elinin arasına alıp salladı ve bıraktı.  

Beden dili uzmanları aslında Trump’ın daha  baskın ve başkanlığa uygun şekilde görünmek istediği için böyle davrandığı yorumunu yaptı.  Beden dili uzmanı Patti Wood, etkileşimin Trump halkın önüne açıkca karısının elini tutmak istemedi. Çünkü bu ABD’ye göstermek istediği alfa erkeği imajına uygun bir tavır değildi.

Ancak Wood, Donald Trump’ın başkanlık yarışı başladığı günden beri halkın önünde eşine karşı çok daha sevecen davrandığına dikkat çekti.