Melih Gökçek Twitter hesabını geri aldı

Melih Gökçek Twitter hesabını geri aldı

Twitter'daki tartışmalarıyla sık sık gündeme gelen Ankara Büyükşehir Başkanı Melih Gökçek'in twitter hesabı bu sabah itibariyle "hack"lendi. "Siber Ergenekon Tim" tarafından sabah saatlerinde ele geçirilen hesabın fon resmine Atatürk fotoğrafı konuldu ve peş peşe ilginç paylaşımlar yapılmaya başlanıldı.

Gökçek'in Twitter hesabından "Ne Mutlu Türküm Diyene - Mustafa Kemal Atatürk / Siber Ergenekon TİM" tweeti atıldı.

İşte Gökçek'in twitter hesabından yapılan o ilginç paylaşımlar;

Hesabının hacklenmesinin ardından yeni bir hesap açan Melih Gökçek, hacker grubuna seslenerek "hesabımı geri verin şikayetçi olmayacağım" dedi.

Saat 16.00 itibarıyla hesabı geri aldı

Bu arada Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "03:59'dan itibaren kimliği belirsiz kişilerce ele geçirilen Twitter hesabım, Twitter üst yönetiminin müdahalesi neticesinde bugün saat 16:00 itibarı ile şahsımın kullanımına açılmıştır" ifadesini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Merkezinden yapılan açıklamada, Başkan Gökçek, hacklenen twitter hesabının bugün saat 16.00'dan itibaren kendi kullanımına açıldığını bildirdi.

Gökçek, "03:59'dan itibaren kimliği belirsiz kişilerce ele geçirilen Twitter hesabım, Twitter üst yönetiminin müdahalesi neticesinde bugün saat 16:00 itibarı ile şahsımın kullanımına açılmıştır. Bu süre içerisinde hesabımdan yapılan açıklama ve duyurularla hiçbir ilgim yoktur. Kamuoyunun bilgisine sunarım" ifadesine yer verdi.