Melikgazi Belediyesi 2015 Yılı Eğitim, Kültür, Spor Ve Sanat Etkinlikleri Planlaması

Melikgazi Belediyesi 2015 Yılı Eğitim, Kültür, Spor Ve Sanat Etkinlikleri Planlaması

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, 2015 yılı içerisinde gerçekleştirilen çok eğitim, kültür, sanat ve spor etkinliklerin planlaması için yapılan toplantı sonrası 178 etkinliğin gerçekleştirilmesine karar verildiğini söyledi.
24 sosyal ve spor tesisi ve 18 kapalı spor salonu ile …
Melikgazi Belediyesi bünyesinde 24 sosyal ve spor tesisi, 18 kapalı spor salonu, 458 çok amaçlı ve büyük ölçekli park, 68 açık alan spor sahası, 5 tiyatro ve 7 nikah salonu bulunduğunu hatırlatan Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç “Eğitim ve eğitimcinin, spor ve sporcunun, sanatın ve sanatçının adresinin Melikgazi Belediyesi olduğunu gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile her zaman deklare etmişizdir. Melikgazi Belediyesi bünyesinde Çocuk Meclisi, Gençlik Merkezi, Meslek ve Sanat Edindirme Kursları, Melikgazi Belediyesi spor kulübü gibi etkinlik ve çalışma yapan birimler vardır. Tüm bu birimlerin düzenli, ortak ve planlı bir çalışma yapabilmesi için toplantı düzenleyerek görev dağılımı gerçekleştirdik” dedi.
Bireylere yönelik eğitim, spor, kültür ve sanat hizmet ve yatırımları…
Belediye hizmetlerin çok yönlü ve kapsamlı olduğunu özellikle günümüzde belediyelerin artık o şehirde yaşayan bireylere yönelik eğitim, spor, kültür ve sanat hizmet ve yatırımların öncelik taşıdığı ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, yöresel kültür ve sanat çalışmaları ile zenginliklerin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması yönünde belediyelere görev düştüğünü kaydetti.
Melikgazi Belediyesinin örnek ve referans
Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesinin örnek ve referans belediye olmasında en büyük etkenin çalışmaların daha önce planlanmasından ve düzenli olarak hizmetlerin aksatılmadan yerine getirilmesinden kayneklandığını,bu açından 2015 yılı eğitim ve kültür çalışmalarının alt yapısını oluşturmak için toplantı düzenlediklerini sözlerine ekledi.