Melikgazi Belediyesince Yeni İmar Planı

Melikgazi Belediyesince Yeni İmar Planı

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince yapılan yeni imar planı tadilatı ile Kayseri Organize Sanayi bölgesi ile Islah Organize Sanayi Bölgelerinde düzenlemeler yapıldığını bildirdi.
İnecik Bölgesinde yer alan Organize Sanayi bölgelerinde genişleme alanları ile Islah Organize sanayi bölgesinin alan kriterlerini yerine getirmek için imar planlaması yapıldığını hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak Kayseri’nin sağlık, eğitim, kültür, sporuna katkı sağladığı gibi sanayi ve ticaretine de katkı ve destek olduğunu belirtti. Kayseri’nin İç Anadolu Bölgesinde Anadolu Aslanlarının merkezi olduğunu, Anadolu’nun tam merkezinde bir geçiş noktasında yer almasının ekonomik ve ticaret olarak önem kazandığını ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları kaydetti:
"Kayseri ili bulunduğu coğrafi yapı ile Anadolu’nun tam merkezinde olup adeta bir geçiş üssü gibidir. Bu oluşum Kayserimize yatırım ve ekonomik olarak değer kazandırmaktır. Belediye olarak bize düşen ise bu fırsatları ekonomiye kazandırmaktır. Sonuçta Kayseri sanayisi güçlenecek, üretim artacak ve istihdam ile Kayseri merkez üs olacaktır. Organize sanayi bölgeleri ve üretim alanları bir şehrin gelişimini gösterir. Bizde ise Organize sanayi Bölgeleri artık kendini ispatlamış ve üretim potansiyeli ile gelecek için umut vaat etmektedir. Yapılan bu plan tadilatı ile üretim kapasiteni artıracağız ve istihdama katkı sağlayacağız. Melikgazi Belediyesi her zaman her yerde olduğumuzu bir kez daha kanıtlamış olacağı.z"