Melo'ya Baroni için çağrıda bulundular

Melo'ya Baroni için çağrıda bulundular

Cristian Baroni'nin Corinthians'a transferi kulüpte büyük sevinç yaratırken, ezeli rakiplerinin cephesinde ise hiç hoş karşılanmadı. Brezilyalı futbolcu 5 yıl formasını giydiği Fenerbahçe formasının ardından Türkiye'den ayrılmış ve önceki gün eski takımına transfer olmuştu.

Cristian'ın dönüşü, kentin diğer ekibi Sao Paulo Kulübü'nde de büyük yankı uyandırdı. Corinthians formasını giydiği dönemde, 2009 yılında derbi maçta attığı golle galibiyeti getiren ve bu golün ardından Sao Paulo tribünlerine uygunsuz bir el hareketi yapan 31 yaşındaki futbolcuyu Sao Paulolular'ın hala unutmadığı ortaya çıktı.

Cristian da basın toplantısında "Aynı hareketi bugün olsa yine yapardım" deyince rakip taraftar iyice çılgına döndü, eski Fenerbahçeli'ye olan öfkelerini de gizlemediler. El hareketinin fotoğrafları ve videoları internet sitelerinde yayınlanırken, "Sao Paulo'yu provoke eden Cristian geri döndü" başlıkları kullanıldı ve oyuncunun serlediği davranışın unutulmadığı vurgulandı.

Melo'ya çağrıda bulundular

Sosyal medya ve forumlar üzerinde bazı Sao Paulo taraftarlarının ise Galatasaraylı Felipe Melo'ya çağrıda bulundukları saptandı. Cristian ile daha önce Türkiye'de karşı karşıya gelen oyuncuya seslenen bir taraftarın 'Buraya gel ve Cristian'ın bacaklarını kır' şeklinde ifadeler kullanması dikkat çekti.