Mengen Belediye Başkanı Bulut’tan Başkan Kocadon’a Ziyaret

Mengen Belediye Başkanı Bulut’tan Başkan Kocadon’a Ziyaret

Bodrum’a gelen Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a teşekkür plaketi verdi.
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u Mengen’de düzenlenen 30. Aşçılar Festivali’ne davet eden Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, Başkan Kocadon ile Bodrum Belediyesi Başkanlık makamında bir araya geldi. Sıcak bir ortamda geçen ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Turhan Bulut, Başkan Kocadon’un doğduğu kente önem veren ve bunu tüm halkla paylaşan bir belediye başkanı olduğunu belirterek, "Sayın Başkanım gerçekten çok sevdiğim ve değer verdiğim bir şahsiyettir. Bodrum’a kendisini ziyarete geldim" dedi.
Ziyarette, Kuzey’de bir kardeşleri olduğunu, kendilerini misafir etmek istediğini bir kez daha yinelediğini de ifade eden Bulut, "1981-1982 yıllarında Bodrum Ekspres Gazetesi’nin Teknik Yönetmenliğini yaptım. Bodrum’un çağdaş, sosyal ve demokrat bir yapısı olduğunu biliyorum. Amacımız, Bodrum ile Mengen’in bu yönleri örtüşmektedir. Mengenli aşçılarımız Bodrum’da çok geniş bir şekilde yer almaktadır. Kendileriyle her görüşmemde Bodrum’dan övgüyle bahsettiklerine şahit oluyorum. Önümüzdeki yıl yapılacak olan 31. Aşçılar Festivali’ne Bodrum’un çok büyük bir katkı sağlayacağından eminim. Sayın Başkanımızı festivalimizde aramızda görmek istiyoruz" şeklinde konuştu.
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da, Başkan Turhan Bulut’a övgü dolu sözleri ve nazik ziyareti için teşekkür etti. Yeni yapılanma süreci nedeniyle yoğun günler yaşadıklarını ve bu nedenle de düzenlenen festivale katılamadığını belirten Başkan Kocadon, "Mengen Belediye Başkanımız çok samimi ve mutlulukla görevini yapan bir arkadaşımız. Kendisine içtenliği ve Bodrum’a olan ilgisi nedeniyle tekrar teşekkür ediyorum. Kendisinin de dediği gibi Bodrum’da çalışmakta olan Mengenli aşçı kardeşlerimize de Bodrum ile ilgili güzel düşünceleri nedeniyle teşekkür ediyorum. Bu yıl katılamadım ancak önümüzdeki yıl bu güzel festivale Bodrum’u temsilen katılarak Mengen halkıyla kucaklaşmayı umuyorum" dedi.