Mercan Tv, Kasım Ayında Uydudan Yayın Yapacak

Mercan Tv, Kasım Ayında Uydudan Yayın Yapacak

1994 yılından bu yana Adıyaman’da yayın hayatını sürdüren ve Adıyaman’ın yerel televizyon kanalı olan Mercan TV, Kasım ayı itibariyle TÜRKSAT uydu yayını ile Adıyaman’ın dünyaya açılan penceresi olacağı belirtildi.
Uzun süredir üzerinde çalışılan uydu projesinin tamamlandığını müjdeleyen ve Kasım ayı itibariyle artık uydudan yayın yapacaklarını belirten Mercan TV Genel Müdürü İbrahim Aslan, bu gelişmenin Adıyaman’a hayırlı olmasını diledi.
Aslan, Mercan Tv’nin TÜRKSAT uydusundan yayın yapması için emek veren AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş’e teşekkür etti.
Günlük yayın yapan Yeniyol Gazetesi ile birlikte Ada İletişim A.Ş. bünyesinde bulunan Mercan TV’nin 20 yıldır olduğu gibi bundan sonra da, ilin problemlerinin üzerinde duran, objektif ve her görüşe yer verilen bir yayın politikasıyla, gurbetteki Adıyamanlılara da hitap edeceğini sözlerine ekleyen Aslan, ilde eksikliği hissedilen ulusal basın ayıbını bu yolla ortadan kaldıracaklarına inandıklarını belirtti.