Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul heyecanı

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul heyecanı

MBFWI'nin 8. sezonu, 'kick-off' ile başladı
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleşecek olan 8'inci sezonunu, Moda sektörünün tüm oyuncularının bir araya geldiği 'kick-off' etkinliğiyle karşıladı. Geçtiğimiz sezonlardan unutulmaz anların ekrana yansıdığı geceye DJ Ali Kuru setleriyle renk kattı.


Arzuları ateşler!
Dünya çapında sponsorluğunu üstlendiği moda haftalarının her sezonunda Karlie Kloss, Georgia May Jagger, Tilda Swinton, Dree Hemingway, Doutzen Kroes, Natasha Poly gibi isimlerin başrolde olduğu moda kampanyaları sunan Mercedes-Benz, İlkbahar/Yaz 2017 koleksiyonlarının sunulacağı bu sezonda İsveçli Christian Larson'ın yaratıcı yönetmenliğinde, yenilenen Mercedes-Benz CLA'yı İngiliz müzisyen Eliot Sumner ve Alman model Lucie Von Alten ile bir araya getirdi. Bükreş'te terk edilmiş bir taş ocağında görüntülenen 'Arzuları ateşler' isimli moda kampanyasında ateşle oynama teması çerçevesinde güzellik, duygular ve asilik, distopik bir dünya tasvirinde tanımlanıyor.

36 marka ve tasarımcı MBFWI'de
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, bu sezon 36 marka ve tasarımcıyı bir araya getiriyor. Katılımcı marka ve tasarımcılar alfabetik sırayla şu şekilde: AFFFAIR, Arzu Kaprol, ASLIALEV, Atıl Kutoğlu, AYŞE DENİZ YEĞİN, BASHAQUES', BELMA ÖZDEMİR, Bora Aksu, BRAND WHO, CAN YUNUS Çetinkaya, CİHAN NACAR, Çiğdem Akın, DB BERDAN, DERYA AÇIKGÖZ, DICE KAYEK, Dilek Hanif, DOĞAY CAN, Kiğılı, LES BENJAMINS, LUG VON SIGA, MEHTAP ELAIDI, MELTEM ÖZBEK, MERCEDES-BENZ CELEBRATES Bahar Korçan, MERT ERKAN, MİİN, Mudo, MURAT AYTULUM, NEW GEN, Özgür Masur, Özlem Kaya, Özlem Süer HOUSE, RAŞİT BAĞZIBAĞLI, SELMA ÇİLEK, SELMA STATE, SUDI ETUZ ve TUBA ERGİN.

Türk modasının duayenleri MBFWI'de bir arada
8. sezonunda MBFWI, Türk modasının duayen isimlerini bir arada sunmanın gururunu yaşıyor. Türkiye'de moda sektörüne büyük emek veren ve Türk modasını yurt dışında başarıyla temsil eden isimlerden Arzu Kaprol, Atıl Kutoğlu, Bahar Korçan, Dilek Hanif, Lug Von Siga, Özgür Masur, Özlem Kaya ve Özlem Süer kısa bir aradan sonra hep birlikte MBFWI takviminde yer alıyorlar.

Mercedes-Benz celebrates Bahar Korçan
İsim sponsorluğunu üstlendiği tüm moda haftalarında olduğu gibi İstanbul'da da ilk sezonundan itibaren bir tasarımcıyı belirleyerek koleksiyonunu sunan Mercedes-Benz, 8. sezonunda Türk moda sektörünün önde gelen isimlerinden Bahar Korçan'ı onurlandırıyor ve koleksiyonunu 'Mercedes-Benz celebrates Bahar Korçan' ismiyle sunuyor. bugün Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul ile uluslararası bir etkinlik olarak yoluna devam eden moda haftasının temellerinin atılmasına öncülük eden, moda tasarımcılığının doğru algılanmasına ve Türkiye'de moda kültürünün oluşmasına öncülük ederek kanaat önderliğini sürdüren Bahar Korçan'ın ilham verici hikayesini kutlayan "Mercedes-Benz celebrates Bahar Korçan" sergisi, 11 Ekim Salı günü saat 20:30'da gerçekleşecek.

The Core Istanbul MBFWI'de
Bu sezon 5. defa düzenlenecek olan The Core Istanbul, MBFWI çatısı altında Türk marka ve tasarımcıların İlkbahar/Yaz 2017 koleksiyonlarını bir araya getiriyor. Etkinliğe katılan farklı ülkelerden toplam 250'nin üzerinde yerli ve yabancı satın alma sorumlusu, The Core Istanbul aracılığıyla marka ve tasarımcılarla buluşarak koleksiyonları keşfederek sipariş verebiliyorlar.

Yeni CLA ile MBFWI'de tanışın
Mercedes-Benz, İlkbahar/Yaz 2017 moda görsel kampanyasının yıldızı yenilenen CLA'yı Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul süresince etkinlik alanında da sergileyecek. Yenilenen CLA, güçlü ve sportif tasarım çizgileriyle son derece özgün ve dinamik bir görsel şölen ortaya koyuyor.

Dikkat! Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul transfer aracı çıkabilir!
Mercedes-Benz'in her sezon yollara düşen MBFWI Araçları, yine Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul için İstanbul sokaklarını arşınlayacak. Mercedes-Benz'in özel davetlilerini defilelere ve sunumlara, İstanbul trafiğine rağmen tam zamanında yetiştiren MBFWI transfer araçları, 8. sezonlarında da moda haftasının sembollerinden biri olmayı sürdürecekler.