Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Pazartesi

15°/

Salı

16°/

Çarşamba

10°/

Perşembe

10°/

Cuma

/

Cumartesi

10°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Yerel Mersin

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, AVRUPA’DA YARI FİNAL İSTİYOR

Eurocup çeyrek final ilk maçında evinde Belçika’nın Castors Braine takımı ile karşılaşacak olan Mersin Büyükşehir Belediyesi, avantajlı bir skor elde etmek istiyor. Başantrenör Olcay Orak, "Zorlu bir maç olacak ama evimizde iyi bir sonuç...

Yayınlanma:
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, AVRUPA’DA YARI FİNAL İSTİYOR

Eurocup çeyrek final ilk maçında evinde Belçika’nın Castors Braine takımı ile karşılaşacak olan Mersin Büyükşehir Belediyesi, avantajlı bir skor elde etmek istiyor. Başantrenör Olcay Orak, “Zorlu bir maç olacak ama evimizde iyi bir sonuç elde etmek istiyoruz. Taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Onlarla birlikte Güzel bir galibiyet elde edeceğimize inanıyoruz” dedi.
Eurocup C Grubu’nda Vidnoje, Fortüna ve Orduspor ile mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, burada aldığı 5 galibiyet bir mağlubiyetle grubu lider olarak tamamlayarak bir üst tura çıkmıştı. Bir üst turda Rusya’nın Spartak Noginsk takımıyla eşleyen Mersin ekibi, ilk maçta deplasmanda rakibini 82-59 yenmiş, evinde rakibine 80-75 kaybetmişti. Ancak bu sonuca rağmen çeyrek finale kalan Güney ekibi, çeyrek finalde Belçika’nın güçlü takımlarından Castors Braine eşleşti. Çarşamba günü evinde ilk maçını oynayacak olan Mersin Büyükşehir Belediyesi, 12 Şubat’ta oynanacak rövanş maçı için avantajlı bir skor elde etmek istiyor.
“TARAFTARLARIMIZIN DESTEĞİ İLE GÜZEL BİR GALİBİYET ELDE EDECEĞİMİZE İNANIYORUM”
Castors Braine maçıyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Mersin Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Olcay Orak, zorlu bir maçın kendilerini beklediğini ifade ederek, “Avrupa’da daha öncede söylediğimiz gibi hedeflerimizi maç maç belirledik. İlk hedefimiz olan gruptan çıkmayı gerçekleştirdik. Ardından çeyrek final hedef koyduk ve bu hedefimizi de gerçekleştirdik. Şimdi hedefimiz yarı finale kalmak ve ilk maçımızı Çarşamba günü oynayacağız. Castors Braine çok güçlü bir ekip ve iyi oyunculara sahip. Mersin’de bizi çekişmeli bir maç bekliyor. Ancak bizde güçlü ve iddialı bir ekibimiz. Maçın hazırlıklarına ara vermeden başladık. İlk maçta alacağımız güzel bir sonuç ile deplasmana avantajlı bir skorla gitmek istiyoruz. Taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Onların desteği ile güzel bir galibiyet elde edeceğimize inanıyorum. Çeyrek finali de geçerek yarı finale kalmak istiyoruz. İnşallah da bunu başaracağız” şeklinde konuştu.
Orak, Çarşamba günü saat 19.00’da Edip Buran Spor Salonu’nda oynayacakları maça tüm Mersinlileri davet etti.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler