Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Salı

16°/

Çarşamba

11°/

Perşembe

12°/

Cuma

11°/

Cumartesi

10°/

Pazar

11°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Spor

Mersin İdmanyurdu’nda transfer heyecanı!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, geçen sezon Antalyaspor'da oynayan Gökçek Vederson'u kadrosuna kattı.

Yayınlanma:

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Hilton Otel’deki imza töreninde, yeni sezon için iç ve dış transfer çalışmalarını yüzde 90 tamamladıklarını bildirdi

Transfer çalışmalarını en kısa sürede tamamlamayı amaçladıklarını belirten Kahramanlı, “Bugün itibariyle Vederson arkadaşımız, bundan sonra Mersin İdmanyurdu formasını giyecek. Vederson, deneyimli, karakterli, düzgün, işini iyi yapan, geçen sene Antalya’da 29 maç oynayan bir arkadaşımız. İnşallah Mersin İdmanyurdu formasını giyerek takıma çok şey katacağına inanıyoruz” diye konuştu.

İyi bir kadro oluşturmaya çalıştıklarının altını çizen Kahramanlı, hiç kimsenin takımla ilgili bir şüphesinin olmaması gerektiğini söyledi.

İLGİLİ HABER Cengiz Ünder ve Ferdi Kadıoğlu Milli Takım Kadrosundan Çıkarıldı
Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, geçen sezon Antalyaspor'da oynayan Gökçek Vederson'u kadrosuna kattı.

Kahramanlı, bu hafta takımın kampta toplanacağını, Avusturya kampının ardından Mersin’e döneceklerini bildirdi.

Vederson da Mersin İdmanyurdu’nda forma giymekten mutluluk duyacağını, yeni takımıyla başarılı olmak istediğini kaydetti.

Konuşmalarından ardından Vederson, 2 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

Mersin İdmanyurdu, Vederson’un yanı sıra dış transferde şimdiye kadar Oktay Delibalta, Loret Sadiku, Marko Futacs ve Ricardo Pedriel Suarez’i kadrosuna kattı. 

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler