Mersin Valisi Çakacak’a Ziyaretçi Akını Sürüyor

Mersin Valisi Çakacak’a Ziyaretçi Akını Sürüyor

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulunan ziyaretçilerini kabul etmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) yönetimi ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri Vali Çakacak’a ziyaret etti.
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tunçsu, ziyaretinde Çakacak’a yeni görevinin hayırlı, uğurlu olmasını dilerken, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, Meclis Başkanı Mahmut Arslan ve Yönetim Kurulu üyeleri de Çakacak’ı ziyaret ettiler. Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Aşut, Çakacak’ın Mersin’e atanmasından duydukları mutluluğu ifade ederek, “İlimize hoş geldiniz. Sizin önderliğinizde Türkiye’nin ticaret ve sanayi kenti Mersin’i daha ileriye taşımak için çalışmaktan şeref duyacağız” dedi.
Meclis Başkanı Arslan da Vali Çakacak’a yeni görevinin hayırlı olması dileğini ileterek, başarı diledi.
Vali Çakacak ise MTSO’nun Mersin’i temsil eden ekonomik gelişmesine katkıda bulunan en önemli kurumlardan biri olduğunu ifade ederek Aşut ve Arslan’a teşekkür etti.
Çakacak, Mersin Ekonomi Platformu Başkanı Mehmet Türker ve Kent Konseyi Başkanı Yasmina Lokmanoğlu’nu da kabul ederek, iyi dileklerine teşekkür etti.