Mersin Vergi Dairesi Başkanlığına Ad6em Güngör Atandı

Mersin Vergi Dairesi Başkanlığına Ad6em Güngör Atandı

Bir süredir Osman Çelik tarafından vekaleten yürütülen Mersin Vergi Dairesi Başkanlığına, Sakarya Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanı Adem Güngör atandı. 13 Ağustos’ta Mersin’deki görevine başlayan Güngör, Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu ziyaret etti.
Maliye Bakanlığı’nın 23 Temmuz 2014 tarihli atama kararıyla Mersin Vergi Dairesi Başkanı olarak atanan ve 13 Ağustos 2014 tarihinde görevine başlayan Güngör, Vali Güzeloğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Güngör’e yeni görevinde başarılar dileyen Güzeloğlu, “Vergi tahsilatında ülkemizin altıncı büyük kenti olan Mersin sahip olduğu tüm dinamikleriyle her ölçekte Türkiye’nin önde gelen kentlerinden biridir. Bu bağlamda Adem Bey’in de sahip olduğu mesleki bilgi ve tecrübesiyle bu büyüklüğe katkı sunacağına inanıyorum” dedi.
Güngör de “Sayın Valimizin emrinde çalışacak olmaktan onur duyuyorum. Mersin’e çok değerli katkılarda bulunan Sayın Valimizin görüş ve fikirleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürecek, Mersin’in çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağız” ifadelerini kullandı.
ADEM GÜNGÖR KİMDİR?
Selçuk Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olan 1976 Kırşehir doğumlu Adem Güngör, 1998 yılında Maliye Bakanlığı’na bağlı birimlerde çalışmaya başladı. 24 Kasım 2011 tarihinde Sakarya Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanı olarak görevlendirilen evli ve 2 çocuk babası Güngör, 23 Temmuz 2014 tarihli Atama Kararı ile Mersin Vergi Dairesi Başkanlığına atandı. Güngör, 13 Ağustos 2014 tarihinden itibaren Mersin’deki görevine başladı.