Mersinliler Türk Sanat Müziğine Doydu

Mersinliler Türk Sanat Müziğine Doydu

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Kongre Sarayı’nda düzenlenen TRT Sanatçısı Çiğdem Gürdal konseri büyük ilgi gördü.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ve müdürleri, MHP İl Başkanı Sebahattin Kılıç ile Mersin halkının yanı sıra çok sayıda davetlinin katıldığı konserde, Türk sanat müziğinin unutulmaz şarkılarını seslendiren sanatçı Çiğdem Gürdal konseri katılımcılara unutulmaz bir akşam yaşattı. Sanatçı Gürdal’ın seslendirdiği şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden Mersin halkı, Türk sanat müziğine doydu.
Başkan Kocamaz, konser sonunda Türk sanat müziğinin unutulmaz şarkılarını seslendiren sanatçı Gürdal’a günün anısına plaket takdim etti. Kocamaz, "Dünya Engelliler Günü’ne özel Türkiye’de birçok yerde engelliler günü kutlaması gerçekleşti. Sadece etkinliklerden ibaret olmamalı, engellilerin önündeki engelleri kaldırmak için çözüm aramak ve hayata geçirmek gerekiyor. Bugün bu özel günde bizleri yalnız bırakmayan değerli Sanatçı Çiğdem Gürdal ve saz arkadaşlarına sizler adına teşekkür ediyorum.Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal ve kültürel etkinliklere önem veriyoruz. Çünkü bu tür etkinliklerle Mersin halkını birleştiriyoruz. Birliğin, beraberliğin olduğu yerde; kardeşlik olur, sevgi olur, barış olur. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak bu tür etkinliklerimiz devam edecektir” dedi.
Mersin’de olmaktan mutlu olduğunu ifade eden sanatçı Çiğdem Gürdal ise “Başta Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz olmak üzere, bu konserin organize edilmesinde emeği geçen herkese teşekkür diyorum” diye konuştu.