Mesut Ağrak son yolculuğuna uğurlandı

Mesut Ağrak son yolculuğuna uğurlandı
Bursaspor Camiası bir önemli ismi daha toprağa verdi. Bursaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Mesut Ağrak Ulucami'de kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Bursa Valisi Münür Karaloğlu, CHP Bursa Milletvekili Aykan Erdemir, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, CHP eski Milletvekili Turhan Tayan, Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı ve Yönetim Kurulu, Bursaspor eski Başkanı Fikret Üstenci, Bursaspor Yardımcı Antrenörü Ersel Uzgur, Bursaspor eski Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, BASKF Başkanı Cemal Vardar, Bursaspor eski kaptanlarından Sedat Özden'in yanı sıra ailesi ve çok sayıda Bursasporlu taraftar katıldı.

RECEP BÖLÜKBAŞI: "İYİ BİR BURSASPORLUYU KAYBETTİK"

"Bursaspor Camiası'nın, Bursaspor taraftarının, Bursaspor'un başı sağolsun" diyerek sözlerine başlayan Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, "Çok değerli bir insandı. 57 yaşında ve 40 yıldan fazla süredir Bursaspor'un yanında oldu. Bursa için bir şeyler yapmaya çalıştı. Dernek başkanlığındayken de çok sevilen ve sayılan bir insandı. Benim de iyi bir dostumdu. Bir rahatsızlığı vardı. Bu rahatsızlık süresince zaman zaman beraber olmaya çalıştık. Çok üzüntülüyüz. Bugün sevenleri burada. Son görevimizi yapacağız. Allah mekanını cennet etsin, ailesine sabır versin. Sevenlerine başsağlığı diliyorum. İyi bir Bursasporluyu kaybettik. Genç olması da bizi biraz daha üzüyor. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun" dedi.

ERTUĞRUL SAĞLAM " İYİ BİR BURSASPOLU OLARAK BÜYÜK BAŞKANIN YANINA GİTTİ"

Bu tür zamanlarda konuşmanın çok zor olduğunu dile getiren Ertuğrul Sağlam, "Özellikle Bursaspor'da çalıştığımız süre içerisinde çok güzel vakitler geçirdik. Sağ olsun bize çok büyük destekleri oldu. Özellikle şampiyonluk sezonunda ve sonrasında olan bütün anlarımızda kendisinin desteğini hep arkamızda hissettik. Çok büyük bir Bursasporluydu. Çok değerli bir insanı kaybettik. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Yakınlarına başsağlığı diliyorum. Bursaspor Camiası'na da aynı dileklerimi iletiyorum. İyi bir Bursasporlu olarak büyük başkanın yanına gitti" şeklinde konuştu.