Mesut Yılmaz'ın sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama!

Mesut Yılmaz'ın sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama!

Berna Yılmaz, Mesut Yılmaz'ın sağlık durumuna ilişkin son bilgileri CNN Türk'ten Ceylan Sever'e anlattı. Hastane odasında tedavasinin devam ettiğini ve yoğun bakımda olmadığını söyleyen Yılmaz, dün çıkan hayatını kaybettiğine dair iddiaların da gerçeği yansıtmadığını, özellikle sağlığıyla, tedavisiyle ilgili Mesut Yılmaz'ın yakından ilgilendiklerini belirtti. Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da Yılmaz Ailesi'ni arayarak sağlık durumu ile ilgili bilgi aldığı öğrenildi.

BASIN AÇIKLAMASI YAPACAK MI?

Koronavirüsle mücadele edildiğini belirterek özellikle izole olduğunu ve Mesut Yılmaz'a refakat ettiğini belirtti. Berna Yılmaz bu sebepten kimseyle temas kurmadığını, şuan için kameraların karşısına geçip her hangi bir açıklama yapmayacağı söyledi.

Mesut Yılmaz'ın sağlık durumunun stabil olduğunu da aktaran Berna Yılmaz, eğer herhangi herhangi bir durum olursa hastane yönetiminden bir açıklama geleceğini belirtti.

Dünkü hayatını kaybettiği iddialarını da Mesut Yılmaz'a yakın olan kişiler de yalanlamıştı. Eşi Berna Yılmaz da 'Mesut Yılmaz öldü' iddialarını yalanladı.

"ZOR GÜNLER GEÇİRİYORUZ, HERKES DUA ETSİN"

Basın mensuplarının Mesut Yılmaz'ın sağlık durumuyla ilgili sorularını yanıtlayan Albayrak, "Mesut Beyefendi yoğun bakımda değil, odasındadır. İnsanların dualarını bekliyoruz. Kolay değil, zor günler geçiriyoruz. Beyefendiye herkes dua etsin, hepimiz dua edelim. Yüce Allah'tan umut kesilmez. Sağlık durumunun bilgisinin doktorlar tarafından açıklanması daha uygun olur. Ben yalnızca kendisinin odasında olduğunu ve iyi olduğunu söyleyebilirim. Dün akşam bazı insanların yaptığı paylaşımları, kendi sosyal medya hesabımda yaptığım açıklama ile yalanladım. İnsanların sosyal medya hesaplarından bir şeyler yazarken dikkat etmeleri lazım, herkesin çoluğu çocuğu var. Biz bu gece hiç uyumadan sabahladık. Yazıktır, günahtır. Aileyi ve sevenlerini biraz düşünmek lazım. Her şeyden önce de insanlık adına hastalara ve ailelere saygı duymak lazımdır diye düşünüyorum" diyerek hastaneden ayrıldı.