Meteoroloji bildirdi! Bursa'da bu hafta...

Meteoroloji bildirdi! Bursa'da bu hafta...

Bursa'da bugün sıcaklık en yüksek 27 derece ölçülmekte. Yer yer yerel sağanak geçişleri görülebilir. 

Bursalılar yazdan kalma bir hafta geçirecek.

Yarın sıcaklık 28 derece ölçülecek.

Çarşamba 26'yı gösterecek termometreler perşembe ve cuma yine 28 derece ölçülecek. 

İŞTE BURSA'NIN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU!

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Amasya, Tokat çevreleri ile Kırklareli, Tekirdağ ve Çanakkale'nin doğu ilçeleri bu akşam saatlerinde Edirne'nin güneyi ve Tekirdağ'ın güney ve batı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Rize, Artvin'in kuzey ilçeleri, Sinop, Samsun çevreleri ile Ordu'nun batı kesimlerinde kuvvetli (21-50 kg/m2.) olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yarın Marmara ve Ege kıyılarında kuvvetli(40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Rize, Artvin'in kuzey ilçeleri, Sinop ve Samsun çevreleri ile Ordu'nun batı kesimlerinde kuvvetli (21-50 kg/m2.) olması beklendiğinden meydana gelebilecek sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

MARMARA

Parçalı çok bulutlu, doğusu ile Kırklareli, Tekirdağ ve Çanakkale'nin doğu kesimlerinin yerel olarak sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BURSA °C, 27°C

Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak yağışlı.