Meteoroloji uyardı! Bursa'da sıcaklık düşüyor!

Meteoroloji uyardı! Bursa'da sıcaklık düşüyor!

Bursa'da bugün sıcaklık en yüksek 22 derece ölçülüyor. Hava parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerine kadar kuzey kesimleri aralıklı sağanak yağışlı... Sabah saatlerinde pus etkili oldu. 

Sıcaklık yarın 21 derece beklenmekte. Kapalı bir hava Bursalıları karşılayacak. 

Meteoroloji yetkilileri uyardı: Çarşamba günü Bursa'da kuvvetli sağanak yağış görülecek. Sıcaklık yine 21 derece bandında seyredecek.

Perşembe de sağanak var. Hava sıcaklığı 11 derece birden sert düşerek en yüksek 10 derece ölçülecek.

Cuma yağmur kenti terk ediyor. Hava sıcaklığının da en yüksek 11 derece ölçüleceği tahmin edildi. 

İŞTE BURSA'NIN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU!

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu; Marmara'nın kuzeydoğusu, Akdeniz, Batı Karadeniz'in kıyı kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz, Malatya dışında Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile Yalova çevreleri ve Kırklareli'nin kıyı, Balıkesir ve Bursa'nın kuzey kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Rize ve Bitlis çevreleri ile Artvin'in kıyı, Diyarbakır'ın kuzeydoğu ve Muş'un güney kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey, Güneydoğu kesimlerde güney ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Rize ve Bitlis çevreleri ile Artvin'in kıyı, Diyarbakır'ın kuzeydoğu ve Muş'un güney kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım tehlikesi ve yağış anında kuvvetli rüzgar vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerine kadar bölgenin kuzeydoğusu ile Yalova çevreleri ve Kırklareli'nin kıyı, Balıkesir ve Bursa'nın kuzey kesimlerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.