Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Salı

16°/

Çarşamba

11°/

Perşembe

12°/

Cuma

11°/

Cumartesi

10°/

Pazar

11°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Gündem

Metrobüste şırıngalı hemşire dehşeti!

Mecidiyeköy'den metrobüse binen Ercan Paksoy iddiaya göre hemşire olduğu belirtilen S.H. isimli kadının şırıngalı saldırısına uğradı. Yaşadığı olay karşısında şoke olan Ercan Paksoy, “Oturur oturmaz beni itelemeye başladı. Sonra ben bacağımda bir ağrı hissettim. Döndüm ki enjektör ucunu benim bacağıma batırmış. Neden batırdın bana ben ne yaptım diye bağırdım. Hiç cevap vermedi” dedi.

Yayınlanma:
Metrobüste şırıngalı hemşire dehşeti!

Geçtiğimiz günlerde Mecidiyeköy’den metrobüse binen Ercan Paksoy iddiaya göre, hemşire olduğunu söyleyen S.H. isimli kadının şırıngalı saldırısına uğradı. Sabah saatlerinde Mecidiyeköy’den metrobüse binen Ercan Paksoy ön koltuklardan birine oturdu. Daha sonra Ercan Paksoy’un yanına kendisinden birkaç durak sonra metrobüse binen hemşire olduğu belirtilen S.H. isimli kadın oturdu. İddiaya göre, S.H. bir süre sonra  Ercan Paksoy’u itmeye başladı. Ardından bacağına bir şeyler batırıldığını hisseden Paksoy, dönüp baktığında kadının elinde enjektör olduğunu gördü. Yaşadığı olay karşısında şoke olan  Ercan Paksoy, S.H. ile birlikte Edirkapı durağında inerek durumunu sivil polislere anlattı. 
  
Metrobüste bacağına şırınga saplanan genç yaşananları anlattı
Yaşadığı olayı anlatan  Ercan Paksoy, “Mecidiyeköy’den metrobüse bindim. Avcılar’da bir arkadaşımın yanına gidiyordum. Sabah saatleri saat 10.00 civarıydı. Birkaç durak sonra bir bayan geldi ben en ön koltukta oturuyordum. Bayan ‘oturabilir miyim?’ dedi. Buyurun oturun dedim. Ben cam kenarına doğru biraz daha kaydım. Oturur oturmaz beni itelemeye başladı. Ben de bir psikolojik sorunu vardır bana bir şey olmasın diye biraz daha diğer tarafa döndüm. Sonra ben bacağımda bir Ağrı hissettim. Döndüm ki enjektör ucunu benim bacağıma batırmış. Sonra hemen kapadı. Kapatınca ben elinden kaptım. Bağırdım neden batırdın bana ben ne yaptım diye bağırdım. Hiç cevap vermedi. Sadece öyle durdu. Enjektörü görünce bir kaç tane bayan ‘polis çağırın’ diye bağırmaya başladı. O sırada içeride birisi ben polisim sakin olun kardeşim dedi. O sırada Edirnekapı durağındaydık. İnin dedi bak burada polis memuru arkadaşlar var dedi. ‘Güvenliğin önünde rutin kontrol yapıyorlar’ dedi. Biz onların yanına geçtik ben durumu anlattım” diye konuştu.
 
“Bana AİDS bulaştırmaya çalışmasından korktum”
Ercan Paksoy sözlerine, “Bayan gayet rahat ve soğuk kanlıydı. Ben hemşireyim dedi. Daha sonra beraber karakola gittik. Enjektörü görünce benim aklıma direk AİDS hastalığı geldi. Bana AİDS mi bulaştırmaya çalışıyor acaba diye düşündüm. Karakola gittiğimizde beni direk hastaneye gönderdiler. Enjektör kullanılamamış ama belki önce başkasına batırıp sana batırılmıştır dedi doktorlar. İğne incelenmek üzere adli tıpa gitti. Sonuçların 6 ay sonra geleceğini söylediler” ifadelerini kullandı. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler