Mezitli Belediyesi’nin Yol Açma Ve Temizlik Çalişmalari Sürüyor

Mezitli Belediyesi’nin Yol Açma Ve Temizlik Çalişmalari Sürüyor

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi ekipleri, kardan kapanan yolları açma ve fırtına ile yağmur sonucu sahilde oluşan kirliliği temizleme çalışmalarını sürdürüyor.
Mezitli Belediyesi Fen İşleri, Park Bahçeler ve Temizli İşleri Müdürlüklerinin ekipleri, son zamanlarda yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle Tepeköy, Fındıkpınarı ve Kocayer Mahalleleri’nde yoğun kar ve heyelan nedeniyle kapanan yolları açma çalışmalarının yanı sıra, sahil bandında fırtına ve yağmur nedeniyle oluşan çevre kirliliğine karşı da yoğun tempoyla çalışıyor.
Konuya ilişkin yazılı bir açıklama yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, tüm yurtta benzer görüntülerin yaşandığı bu günlerde belediye olarak Mezitli halkına en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını belirtti. Mezitli’nin kuzeyinde bulunan mahallelerin yoğun kar altında kaldığını, sahilin ise fırtına ve aşırı yağışlar nedeniyle adeta savaş alanını andıran görüntülere sahne olduğunu kaydeden Tarhan, “Dalgaların denizden getirdiği atıklar, taş ve kum yürüyüş yolları ve sahillerimizi çevre kirliliğiyle baş başa bırakmakta. Fen işlerine bağlı ekiplerimiz kar ve heyelan nedeniyle kapanan yolları açmak için sürekli çalışmalarına devam ederken, Mezitli merkezde belediyemize bağlı Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz kötü hava şartları nedeniyle oluşan çevre kirliliğini ortadan kaldırmak için yoğun bir mücadele içindeler” dedi.
Şartlar ne olursa olsun Mezitli halkının mutluğu için çalışmalarına aralıksız devam edecekleri dile getiren Tarhan, vatandaşların karşılaştığı olumsuzluklar için 7/24 ücretsiz hizmet veren 153 numaralı ‘Alo Zabıta Hattı’nı arayabileceklerini bildirdi.