MHP İL BAŞKAN ADAYI ÇAĞILCI: “TÜRKİYE’NİN MHP’YE HER ZAMANKİNDEN DAHA ÇOK İHTİYACI VAR”

MHP İL BAŞKAN ADAYI ÇAĞILCI: “TÜRKİYE’NİN MHP’YE HER ZAMANKİNDEN DAHA ÇOK İHTİYACI VAR”

MHP İl Başkan Adayı Tarık Ziya Çağılcı, Türkiye’nin MHP’ye her zamankinden daha çok ihtiyacının olduğunu söyledi.
Çağılcı, Rüya Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen Kastamonu İl Başkanlığı Kongresi’nde, Türkiye’nin her zamankinden daha fazla MHP’yi ihtiyacının olduğunu söyleyerek, "Türkiye öyle bir girdabın içine düşürülmüştür ki, akıl susmuş, uzlaşma bitmiş, milli hassasiyetlerimiz yok edilmiştir. Milli ve manevi değerlerimiz acımasızca hırpalanmıştır. Birliğimiz bozulmuş, dirliğimiz kalmamıştır. Devletin bütün kurumları acımasızca yıpratılmış, itibarsızlaştırılmıştır. Rüşvet hediye, iltimas koruma olmuştur. Bir olan millet parçalara bölünmüştür. Türkiye’nin toprak bütünlüğü sorgulanmış, milli ve üniter devlet yapımız sarsılmıştır. Türk milletinin kardeşliği yargılanmakta, insanımız ötekileştirilmektedir. Bütün bunlara, bütün haksızlıklara, açlığa, sefalete dur demek için, Türkiye’ye sahip çıkmak, aziz milletimizi bir ve beraber halde geleceğe taşımak, her karışı şehit kanlarıyla sulanmış bu cennet vatanın her taşına sahip çıkmak Türk milliyetçileri için namus ve varlık meselesidir" dedi.
Çağılcı, şöyle konuştu: “Liderimizin de dediği gibi 2015 bizim yılımız olacak, 2015 Türk milletinin fetret devrinin sonu olarak tarihe geçecektir. Buluşma noktamız imanlı Türk milletinin kalbi ve sarsılmaz vicdanıdır. Kararlığımız Türk milletinin bekası için gece gündüz çalışmaktır.”
12 yıldır Kastamonu’da laftan başka bir şeyin ortaya konulmadığını savunan Çağılcı, şunları kaydetti: “Aklamadan başka bir konuda Kastamonu’nun adını duyuramayan, hayal dünyasında yaşayan iktidar mensuplarını gerçeğin soğuk yüzüyle tanıştıracağız. Üç sıfır hayali görüp de yıkılmaz denilen kaleleri yıktık diyenlere, evet milletin birliğini yıktınız, dirliğini yok ettiniz, bütün değerlerini mahvettiniz, bütün varlıklarını satıp hiç ettiniz, ancak yanıldığınız bir nokta var, sanıyorsunuz ki Kastamonu kalesini yıktınız. Posterinizi asmakla kale yıkılmaz, kale sapasağlam yerindedir, dimdik ayaktadır. Milliyetçi Hareket, Kastamonulu hemşehrilerimizin tertemiz vicdanlarında sarsılmaz bir kale olarak durmaktadır. O kaleden yayılacak üç hilalin aydınlığı herkesi ama herkesi de aydınlatacaktır. Biz ülkücüler yetiştiğimiz ocağımızda her zaman, ’Allah Türk’ü korusun ve yüceltsin’ diye dua ettik. Gün geldi Türklüğün horlandığı dönemde her yerde her meydanda, ’Ne mutlu Türküm’ diye haykırdık. Bugün de artık sözün bittiği yerdeyiz ve diyoruz ki; ’Varlığımız Türk varlığına armağan olsun.’”