Mhp İl Teşkilatı Son Yönetim Kurulu Toplantısını Yaptı

Mhp İl Teşkilatı Son Yönetim Kurulu Toplantısını Yaptı

MHP Düzce İl Teşkilatı Genel kurul öncesi son yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. İl Başkanı Abdullah Danışmaz, parti teşkilatına veda etti.
MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz başkanlığında son kez toplanan Yönetim kurulu son toplantısını parti binasında gerçekleştirdi. Toplantı sonrası İl Başkanı Abdullah Danışmaz, İHA’ya yaptığı açıklamada, son toplantıda Başkanlıktan ayrılarak arkadaşlarına veda ettiğini açıkladı.
Danışmaz, 2003 yılından bu yana İl Başkanlığı görevinde bulunduğunu belirterek ’’2003 yılından bu yana iyi bir mücadele yaparak iyi bir noktaya geldik. İyi mücadele yaparak aldığımız noktadan bu güne kadar, MHP’yi Düzce’de ana muhalefet partisi konumuna taşıdık. İktidar olma yönünde arkadaşlarımızla birlikte iyi mücadele örneği gösterdik, iyide gidiyoruz. Bundan sonraki süreçte arkadaşlarımız Düzce’de iktidar olacaklardır. Bu potansiyel, bu çalışma, bu altyapı, oluşmuş durumda. Bundan sonraki arkadaşlarımızda bu alt yapıyı tamamlayacaklardır.Yönetimimizle güzel işler yaptık. Genel merkez her zaman yanımızda oldu. Parti içinde çatışma, her partide olduğu gibi de yaşanıyor. Bunu engelleyemedik. Benim olsun az olsun mantığı dışına çıkamadık. Ancak mücadele ettik, başarılı olduğumuza inanıyoruz. Arkadaşlarımız bize destek verdiler. Vatandaşlarımıza yanlışları anlatmaya çalıştık. Düzce’ye neler yapılması gerektiğini anlatmaya çalıştık. Kırıcı olmamaya özen gösterdik. Gerçekleri yüksek sesle anlatmaya çalıştık. Kırdığımız arkadaşlar varsa onlardan özür diliyoruz. Eksiğimiz vardır. Haklarını helal etsinler, doğruyu yapmaya çalıştık" dedi.
"Bütün adaylara eşit mesafede yaklaşıyoruz" diyen Danışmaz, "Adaylarımız teşkilatımızın adaylarıdır. Delegasyon doğru olanı seçecektir. Kongre sonrasında kim seçilirse seçilsin herkes onun yanında olmalıdır. Şahsi menfaatlere gerek yoktur" diye konuştu.