Mhp Kapaklı İlçe Başkanı Çetin: "hedefimiz Mhp’yi Birinci Parti Çikarmak"

Mhp Kapaklı İlçe Başkanı Çetin: "hedefimiz Mhp’yi Birinci Parti Çikarmak"

Tekirdağ’ın Kapaklı İlçesi MHP İlçe Başkanı Yusuf Çetin, hedeflerinin MHP’yi birinci parti çıkarmak olduğunu söyledi.
MHP Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, yeni parti binasında düzenlediği ilk basın toplantısında genel seçim çalışmalarını başlattı. Haziran ayında yapılacak seçimlerde MHP’nin Kapaklı ve Tekirdağ’da birinci parti olacağını söyleyen Yusuf Çetin, "Bunu başaracak ekiplerimiz mevcut" dedi.
21 Aralık 2014’te yapılan Kapaklı İlçe Kongresi’nin şenlik havasında geçtiğini belirterek sözlerine başlayan Çetin, "İlçe kongremizi yoğun katılımla şenlik havasında geçirdik. Şimdi Haziran ayında yapılacak olan genel seçimler için çalışmalarımıza başladık. MHP olarak 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde hedefimiz, Kapaklı’da ve Tekirdağ’da partimizi birinci parti yapmaktır. Bunu başaracak ekiplerimiz de mevcuttur" diye konuştu.
Fransa’da yaşanan terör olaylarına da değinen Çetin, "Hiçbir zaman terörü kabul etmedik. Bundan sonrada terörü kabul etmeyeceğiz. Bu saldırıyı yapanları şiddetle kınıyoruz. Ancak şunu da iyi bilsinler ki İslam dini ve Peygamber Efendimiz bizim en kutsalımızdır. Onlara yapılacak hiçbir hakareti de kabul etmeyiz. Biz MHP Kapaklı İlçe Yönetimi olarak ülkemizi, girmiş olduğu bataklıktan çıkarmak için ve Kapaklımız’ın hak ettiği hizmeti alabilmesi için olan gücümüz ile çalışıp halkımızın isteklerine kayıtsız kalmayacağımızı bilinmesini istiyoruz" dedi.
Haziran ayındaki genel seçimler öncesinde Kapaklı’dan milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunan kimsenin olmadığını dile getiren Çetin, "Şu an itibariyle müracaatta bulunan olmadı. Bölgemizde bir doktor arkadaşımız aday adayı olma düşüncesi ile partimize görüşmelere gelmiştir. Alt yapı çalışması yapan arkadaşlarımızın olduğunu biliyoruz. Resmi olarak şubat ayının 10’undan sonra kamu görevinde olanlar istifa edip aday adaylıklarını açıklayacaklar. O dönemden sonra tam olarak aday adayları da belli olmaya başlayacaktır. Kapaklı’dan da birilerin çıkması gerekiyor. Yüz bine yaklaşan bir nüfustan birkaç aday adayının çıkması gerekiyor diye düşünüyoruz" ifadelerini kaydetti.