MHP KASTAMONU MİLLETVEKİLİ ÇINAR, 7 HAZİRAN SEÇİMLERİNDE PARTİSİNE OY İSTEDİ

MHP KASTAMONU MİLLETVEKİLİ ÇINAR, 7 HAZİRAN SEÇİMLERİNDE PARTİSİNE OY İSTEDİ

MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, 7 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde oy istediklerini söyledi.
Çınar, Rüya Düğün Salonu’nda yapılan Kastamonu il kongresinde konuşan Çınar, Yüce Divan oylamasında Komisyon Başkanının Kastamonulu bir milletvekilli olduğunu hatırlatarak, “Biz, Kastamonu’da yaşıyoruz. Hepimizin üzerinde büyük bir sorumluluk, büyük bir vebal var. 7 Haziran’da Kastamonulular olarak, bizlerin üzerine daha fazla bir vebal düşüyor. Yetimin hakkını yiyenlerden hesap sormak için Kastamonulu hemşehrilerimiz olarak AK Parti’ye dün oy veren hemşehrilerimizden MHP’ye 7 Haziran’da yapılacak milletvekilliği seçimlerinden oy istiyoruz” dedi.
Türkiye’nin AK Parti döneminde gerilediğini ve değerlerini kaybedecek duruma geldiğini ifade eden Çınar, Türk bayrağının harlandığını, PKK terörünün serbestçe dolaştığını, AK Parti kadrolarının masa başı iş yaptığını söyledi.
Türkiye’de yaşayan vatandaşların durumunun da hiç iç açıcı olmadığını belirten Çınar, “Emeklimiz perişan bir halde. Asgari ücretle çalışana verilen ücret 950 TL. Evliliklerde 3 çocuk isteniyor. İktidar asgari ücretle 3 çocuk geçindirmenin muhasebesini yapmak zorunda. Her ilde üniversite açmak güzel. Ama ortada kalan birçok mezun var. Atama bekleyen birçok mezun var. Böyle de bir gerçeği yaşıyoruz” diye konuştu.
Çınar, AK Parti iktidarı döneminde ülkede birçok olumsuzluğun ardı ardına geldiğini belirterek, şunları kaydetti: “AK Parti hükümeti yeni Türkiye hedefi dedi. Yeni Türkiye’de iş kazalarında birincilik var, Yeni Türkiye’de asgari ücret ile geçinemeyen aileler var, yeni Türkiye’de atanamayan öğretmenler var, can çekişen esnaflar var, adaletsiz yargı sistemleri var, hakkın aranmadığı bir süreç var. Ama bir de bu gerçeklikleri ortadan kaldıracak olan tek bir irade var. O da yürekleri bir arada olan MHP’dir. Bu sebeple hangi parti için çalışmış olursa olsun kime oy vermiş olursa olsun gelecek nesillere aydınlık Türkiye için MHP iktidarında buluşalım diyoruz”