Mhp Kocaeli İl Kongresi Pazar Günü Yapılacak

Mhp Kocaeli İl Kongresi Pazar Günü Yapılacak

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, partisinin 1 Şubat Pazar günü yapılacak 11. Olağan Kocaeli il kongresi hakkında açıklamalarda bulundu.
Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü 1 Şubat Pazar günü yapılacak 11. Olağan Kocaeli İl kongresinde tekrar aday olacağını ve kendilerine yakışır bir şekilde olacağını söyledi. Belsa Plazada yapılan kahvaltılı basın toplantısına MHP Kocaeli il başkanı Aydın Ünlü ve kendisine destek veren il delegeleri katıldı. 639 delegenin oy kullanma hakkı olduğu kongrede asil ve yedeklerle birlikte 79 il yönetimi ve 23 üst kurul delegesi belirlenecek
Yönetiminde yer alacak isimleri basına tanıtan Ünlü, "Kongremize bir gün kala mevcut il başkanı ve aday olarak kongre takvimi tamamlamak ve kongre salonunda yapılacaklar öncesinde son bir defa görüş alışverişinde bulunmak istedik. Bugün dört adayımız var. Pazar günü herkesin beklediği gibi kaos olmadan bize yakışır bir şekilde kongre yapılacak. Adayları destekleyen arkadaşlarımız da bu prensibe göre hareket edecektir. Yönetim kurulumuz hem akademisyen hem de teşkilatçılık anlamında güçlü bir kadro. Tabana vermek istediğimiz mesaj ise kimseyi ötekileştirmeyeceğimizdir. İl teşkilatımıza, ilçe teşkilatlarımıza ve delegasyonumuza güveniyoruz.
Pazar günü yapılacak kongre hakkında çeşitli detayları veren Ünlü, “Kongremiz, 1 Şubat Pazar günü Sabancı Kültür Merkezi’nde saat 12.00’de başlayacak. MHP Genel Sekreteri Recep Dumanlı’nın divan başkanlığını üstlenecek. Adaylar da divana birer kişi önerebilecek. Hedeflediğimiz oy oranı, 639 delegeden, 400 delegenin oyunu alabilmektir. Bunu başaracağımıza da inanıyorum” diye konuştu. Ayrıca kongreye MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, MHP MYK üyesi Saffet Sancaklı ve Figen Tosuner de katılacak.