Mhp Narman İlçe Kongresi Yapıldı

Mhp Narman İlçe Kongresi Yapıldı

MHP Narman ilçe olağan kongresi yapıldı. Kongreye tek başkan adayı olarak giren Veteriner hekim Seyfullah Kılıç MHP İlçe başkanlığına seçildi.
Narman Belediyesi Kültür Merkezi konferans salonunda gerçekleştirilen ilçe kongresi saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından divan teşekkülü yapıldı.
Divan bakanlığını MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk’ün yaptığı genel kurula katılım oldukça yoğun oldu. Öztürk genel kurulda yaptığı konuşmasında hükümeti ve icraatlarını eleştirerek, “Biraz gayretli çalışır MHP’yi yüzde yirmilerin üzerine çıkarırsak bu hükümet gider” dedi. Öztürk, açılım sürecini de eleştirerek, “Bizim güneydoğuya gidemeyeceğimizi söyleyenlere şunu söylüyoruz biz her yere gideriz gidiyoruz. Biz her yerde varız ama ne yazık ki oralarda devlet yok biz bunu gördük” diye konuştu.
Kongreye MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, MYK üyesi Prof. Dr. Kamil Aydın, İl Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Arslan, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve delegeler katıldı.
Yapılan seçimde tek aday olan Seyfullah Kılıç delegelerin tüm oylarıyla yeniden ilçe başkanı seçildi. Kılıç seçim sonrası yaptığı konuşmada delegelere teşekkür etti.