MHP YALOVA İL BAŞKANI TOPÇULAR:

MHP YALOVA İL BAŞKANI TOPÇULAR:

MHP Yalova İl Başkanı Hasan Topçular, yeni yönetim kurulunu tanıttı.
Topçular, yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın toplantısı düzenledi. Topçular, “Yeni yönetimiz bizi seçimlerden birinci parti olmamızı sağlayacaktır. Yalova’da neler yapabileceğimizi herkes görecek. Beşinci defa il başkanı seçildim. 5 kere üst üste başkan olmak bir rekor. Bizim gayemiz sadece kongre kazanmak değil. Seçimlerde partimizi en iyi şekilde temsil edip partimizi birinci yapmak istiyoruz” dedi.
Mahalli seçimlerin iki kutuplu olduğunu ileri süren Topçular, “İki kutuplu yerel seçim yapıldı. ‘Yakup Koçal kazanmasın, karşısındaki Vefa Salman kazansın’ diyerek, siyaset mühendislerinin oluşturduğu iki kutuplu seçim yaşandı. CHP’den belediye başkanı seçildi, fakat kendi oylarıyla değil. Bir önceki seçimlerde CHP’nin oyu 10 bin civarında, son seçimde ise 29 bin civarında. Milletvekili seçiminde Yalova halkında farklı bir şey istiyoruz. Yalova’ya hizmet edecek, dürüst bir adayın üzerinde halkın durmasını istiyoruz. MHP olarak Yalova halkının önüne güçlü bir şekilde çıkacağız” dedi.
"AĞAÇ KESMEKTEN BAŞKA BİR ŞEY YAPMADI"
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ı eleştiren Topçular, “Belediye başkanı göreve geleli bir sene oldu. Bir yıldır muhalefet yapmadık. MHP olarak siyasi üslubumuza dikkat ediyoruz. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyeceğiz. Bir yıl geçti, yapılan iş sadece 150 ağacın kesilmesi. Bunun dışında bir şey yok. Bir taraftan AK Parti buradan Gezi’nin rövanşını aldı. Yapılan işler sadece günü kurtarmaya yönelik işlerdir. Artık bu seçim değişim zamanı. Yalova’da değişim şart. Buna Yalova’da imza atacağız, şehrimizi bundan kurtaracağız. Türkiye’nin en güzel illerinden biri olan Yalova’mızı yaşanabilir bir il haline getireceğiz” ifadesini kullandı.