MHP'den Mudanyalı minibüsçülere geçmiş olsun ziyareti

MHP'den Mudanyalı minibüsçülere geçmiş olsun ziyareti

Bursa ile Mudanya arasında çalışan bir minibüs, önceki akşam, içinde biri çocuk 13 yolcusu ile hareket ettiği sırada, Korupark mevkiinde yüzlerinin maskeli olduğu belirtilen 200 kişilik bir grubun saldırısına uğradı. Grup, araçların camlarını sopalar ve parke taşlarıyla kırdı. Minibüs şoförü, hızla oradan uzaklaşarak yolcularını zarar görmeden Mudanya’ya ulaştırdı.

Mudanya MHP İlçe Başkanı Yüksel Kesen, Kooperatif Başkanı Orhan Kaynar ve duraktaki Minibüsçüleri ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Yüksel, “Milletimizin üstüne kabus gibi çöken PKK belasını ne yazık ki çok yakınımızda hissettik. Devletimiz, bir an önce terör örgütü mensuplarının önünü keserek, vatandaşlarımızın tedirgin olmasını ve zarar görmesini engellemeli. Teşkilatımızı tahrik ederek sokaklara dökülüp karşılık vermemizi istiyorlar. MHP artık sokaklarda adalet aramak yerine bu işi kolluk kuvvetlerine bırakmıştır. Teşkilatımız bu tür konularda daha olgun ve temkinli davranıp, tahriklere asla kapılmayacaktır” dedi.

S.S. 23 No’lu Mudanya Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Orhan Kaynar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hiçbir kurum ve kuruluşun kendilerini aramamasına sitemde bulundu.